ROWENTA Nomad TN3500

Nomad TN3500

ACCESORIU DE PRECIZIE PENTRU O FAȚĂ CURATĂ ȘI ÎNGRIJITĂ

Aparatul de tuns Nomad tunde eficient firele de păr nedorite din nas şi urechi. Datorită lamei cu sistem rotativ 360° acum poţi scăpa de părul inestetic uşor, fără durere şi în condiţii de siguranţă.

Referință : TN3500F0

APARAT DE TUNS NOMAD: ÎNLĂTURĂ PĂRUL NEDORIT DIN NAS ŞI URECHI

Cu aparatul de tuns Nomad, spune adio firelor de păr inestetice din nas şi urechi.

Prevăzut cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate și sistem rotativ 360°, tăierea părului este sigură şi nedureroasă, obţinând rezultate precise şi un look curat şi îngrijit de fiecare dată.

Datorită capacului de protecţie, poate fi utilizat şi depozitat într-un mod igienic şi în condiţii de siguranţă.

Autonomia mare a bateriei de până la 3 ore asigură o utilizare confortabilă şi fără griji.

Cu Nomad uiţi de grija părului nedorit!.

Caracteristici tehnice/Comparare

Material lame Oţel inoxidabil  
Trepte de viteză 1  
Zone compatibile Nas şi urechi  
Aparat de tuns pentru urechi şi nas    
Utilizare Fără fir  
Culoare Negru  
Tip baterie AA 1,5 V  

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.