ROWENTA Nomad TN3620

Nomad TN3620

IDEAL PENTRU STILIZAREA BĂRBII

Cu lamele ascuțite cu înveliş din titan şi pieptenii de precizie, aparatul de tuns pentru barbă Nomad asigură stilizarea perfectă a părului facial pentru un look impecabil.

Referință : TN3620F0

APARAT DE TUNS: BARBĂ PERFECT STILIZATĂ ŞI CONTURATĂ CU PRECIZIE

Trimmerul Nomad este combinaţia ideală între precizie şi rezultate personalizate.

Datorită celor 2 piepteni şi lamei de precizie de 20 mm, barba este tunsă perfect, conturată şi mereu aranjată, chiar şi în zonele cel mai dificil de accesat.

Accesoriul pentru ras de 25 mm este perfect pentru retuşurile finale, asigurând un aspect impecabil în cele mai mici detalii.

Lamele ascuţite din oţel inoxidabil cu înveliş din titan garantează eficienţa de tăiere şi durabilitatea timp îndelungat.

Pentru un confort deosebit în utilizare, tehnogia Wet&Dry permite utilizarea sub duş în deplină siguranţă.

Aparatul de tuns este complet lavabil pentru întreţinere şi curăţare uşoară.

Stilizează-ţi barba fără griji datorită bateriei cu autonomie mare, de până la 3 ore.

Uşor de depozitat şi transportat în gentuţa compactă, Nomad este partenerul ideal pentru călătorii, iar barba ta va fi perfect aranjată oriunde şi oricând.

Caracteristici tehnice/Comparare

Material lame Oţel inoxidabil  
Înveliş lame Titan  
Trepte de viteză 1  
Lungimea minimă de tăiere 0,5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
Tip de pieptene pentru barbă Fix  
Lamă de precizie pentru barbă    
Dimensiunea lamei de precizie pentru barbă (mm) 20  mm
Aparat de ras cu mini-folie    
Dimensiunea aparatului de ras cu mini-folie 25  mm
Funcţie Wet & Dry    
Utilizare Fără fir  
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Depozitare Sac  
Culoare Negru/argintiu  
Voltaj 1 x 1,5  V
Tip baterie AA 1,5 V  
Dimensiuni 15,8x3,2x2,7  cm
Greutate 0,057  kg
Altele Ulei şi periuţă  

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.