ROWENTA Driver TN1600

Driver TN1600

Practic şi eficient

Cu aparatul de tuns Driver, părul tău este întotdeauna perfect aranjat. Lame sale de înaltă calitate, motorul puternic și setările de precizie asigură lungimea și stilizarea dorită pentru un look impecabil.

Referință : TN1600F0

Aparat de tuns: Performant, practic şi rezistent

  Aparatul de tuns Driver combină perfect performanţa superioară de tăiere şi confortul în utilizare.

Lamele din oţel inoxidabil de înaltă calitate şi motorul AC, puternic şi rezistent garantează eficienţa de tăiere dintr-o singură mişcare şi durabilitatea timp îndelungat.

Datorită celor 4 piepteni şi micro-setărilor ajustabile obţii exact rezultatele dorite de fiecare dată.

Pentru confort în utilizare, aparatul de tuns se alimentează prin conectare la priză, eliminând astfel riscul de a rămâne fără baterie în timpul sesiunilor de tuns.

Driver, partenerul ideal pentru tunsori precise, fără griji!  .

Caracteristici tehnice/Comparare

Material lame Oţel inoxidabil  
Turația motorului (rpm) 3000  
Trepte de viteză 1  
Lungimea minimă de tăiere 0,9  mm
Micro setări Declanșator lamă  
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Păr  
Lamă de tăiere a părului    
Dimensiunea lamei de tăiere a părului 42  mm
Tip de pieptene Fix  
Număr piepteni 4  
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 0,9 - 14  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 20  
Utilizare Conectat la priză  
Curățare Cap de tăiere uşor de curăţat  
Culoare Albastru  
Tip de motor Motor AC  
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,80  m

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.