ROWENTA Instant Soft Compact EP9600

Instant Soft Compact EP9600

REZULTATE VIZIBILE* DE LA PRIMA ȘEDINȚĂ ȘI PENTRU TIMP ÎNDELUNGAT

Instant Soft Compact este un aparat pentru îndepărtarea semi-definitivă a părului, bazat pe o tehnologie eficientă și sigură numită IPL (lumină intens pulsată). Acesta este utilizat de către profesioniștii din industria de îndepărtare a părului pentru rezultate semi-definitive. Avantajul principal al tehnologiei IPL față de alte metode de îndepărtare a părului este că este nedurerosă, igienică, sigură și oferă rezultate permanente. Cu Instant Soft Compact, te bucuri de o metodă de epilare performantă, fără niciun compromis cu privire la siguranță.

Referință : EP9600F0

BeneficiiProdus

EPILARE DEFINITIVĂ INSTANT SOFT COMPACT: INOVAŢIE PENTRU EPILARE SIGURĂ, EFICIENTĂ ȘI DE LUNGĂ DURATĂ

Instant Soft Compact este soluţia inteligentă pentru îndepărtarea semi-definitivă a părului în condiții de siguranță folosind fascicule concentrate de lumină.

Tehnologia exclusivă Pro Precision cu rolă de distanțare oferă certitudinea că nicio zonă nu este omisă și previne tratarea aceleiași zone de două ori, reducând considerabil riscul de ardere.

Pentru siguranţa pielii, include un detector de contact cu pielea, care blochează pulsul luminos atunci când aparatul nu este în contact cu pielea, și un detector de piele de culoare inteligent, care blochează pulsul lumină atunci când pielea este prea închisă la culoare.

Cu 5 setări diferite, adaptate în funcţie de nuanţa pielii, 2 lămpi cu 75.

000 de flash-uri fiecare şi dimensiunea compactă, Instant Soft Compact este simbolul tehnologiei inovatoare.

Rezultatul: epilare precisă şi eficientă pentru o piele mai fină.

* Testare externă mai 2015 pe 30 de utilizatori

Caracteristici tehnice/Comparare

Rolă de precizie brevetată    
Lămpi de înaltă performanţă 2x75.000 flash-uri  
Mărimea ferestrei 3 cm²  
Intensitatea luminii 5J/cm²  
Compatibilitatea fototipului I-IV  
Nivel de intensitate 1-5  
Patente Sistem Pro-Precision  
Detector pentru culoarea pielii    
Senzor de contact cu pielea    
Filtru UV încorporat    
Lămpi 2  
Lampă înlocuibilă    
Setare impuls automat continuu    
Mod impuls punctual    
Durata ședințelor 3, 5, 8, 20 minute  
Zone compatibile Picioare şi corp  
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltaj 100-240  V
Putere 36  W
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/albastru  

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă. În figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor. Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru „zone sensibile”.

Nu. Aparatul nu poate fi folosit pe faţă şi, de altfel, nici pe piele cu răni, arsă sau iritată, pe zone sensibile (vene varicoase, aluniţe, semne din naştere) sau dacă suferiţi de afecţiuni ale pielii (cum sunt eczemele, inflamaţiile, acneea…).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi utiliza aparatul pe picioare, axile, braţe, linia bikinilor, însă nu îl puteţi utiliza pe gât, pe faţă sau pe mameloane.