ROWENTA CITY SPACE CYCLONIC FACELIFT RO2712

CITY SPACE CYCLONIC FACELIFT RO2712

ASPIRARE INTELIGENTĂ ȘI DESIGN COMPACT

CITY SPACE CYCLONIC FACELIFT a fost conceput special pentru persoanele ce caută rezultate optime de curățare pentru locuinţe cu suprafaţă mică. Acest aspirator fără sac și ușor de folosit este prevăzut cu un cap de aspirare de înaltă eficiență, ce a obținut clasa de eficiență  A privind aspirarea prafului de pe suprafețe dure și clasa A privind eficiența energetică.

Referință : RO2712EA

ASPIRARE INTELIGENTĂ ȘI DESIGN COMPACT

Datorită designului ultra compact şi performanței de aspirare remarcabile, aspiratorul compact CITY SPACE CYCLONIC FACELIFT creează un echilibru perfect între confort și eficiență, fiind conceput special pentru persoanele ce caută rezultate optime de curățare pentru locuinţe cu suprafaţă mică.

Capul de aspirare de înaltă eficiență oferă rezultate optime de curățare în profunzime pe toate suprafețele, cu performanțe din clasa A pe podele dure.

Datorită motorului performant Eco Efficient produsul are un nivel scazut de consum al energiei electrice, situându-se în clasa A de consum.

Mânerul ergonomic şi greutatea redusă facilitează transportarea aspiratorului în timp ce designul ultra compact și cele doua poziții facilitează depozitarea acestuia.

Datorită unei game mari de caracteristici îmbunătățite și a tehnologiei ciclonice avansate, CITY SPACE CYCLONIC FACELIFT oferă rezultate perfecte de aspirare și un design ultra compact.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Clasa de eficiență energetică (de la A+++ la D) A  
Consum anual de energie (kW/h/an) 28  
Nivel de zgomot 78  dB(A)
Re-emisia de praf (de la A la E) D  
Puterea de absorbție pe covoare (de la A la F) D  
Puterea de absorbție pe suprafețe dure (de la A la E) A  
Putere 750  W
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Filtrare Filtru de înaltă eficiență  
Mâner Mâner clasic  
Priză Europeană  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 5  m
Raza de acţiune 7.65  m
Sistem de staționare 2  
Mâner de transport    
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală 2 poziții  
Duză 2 în 1 pentru spaţii înguste    
Culoare Negru și verde  

Întrebări frecvente

Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.