ROWENTA X-TREM POWER CYCLONIC III RO6962

X-TREM POWER CYCLONIC III RO6962

Performanţă de aspirare extremă şi confort în utilizare

X-Trem Power Cyclonic produce o experiență de aspirare extrem de eficientă și fără griji cu rezultate excepţionale. Produsul este special conceput pentru a oferi soluții de curățare pentru mașini. Acest aspirator robust, fără sac, cu o capacitate de mari dimensiuni și cu performanțe de tipul 4A este acum la îndemâna ta! 

Referință : RO6962EA

Performanţă de aspirare extremă

Combinând sistemul avansat de filtrare, performanța deosebită de aspirare şi capacitatea XL într-un pachet remarcabil, X-Trem Power Cyclonic este unul dintre aspiratoarele de top din clasa sa.*

Noul cap de aspirare puternic şi eficient înlătură cu uşurinţă murdăria, asigurând cele mai bune rezultate în performanţa de aspirare pe suprafeţe dure și covoare.

Tehnologia monociclonică avansată cu 2 niveluri de filtrare asigură separarea eficientă a particulelor de praf din aerul aspirat, astfel încât 99,98% din praful aspirat este filtrat.

Capacitatea mare a recipientului pentru colectarea prafului (2,5 L) oferă un confort sporit în utilizarea pentru spațiile cu suprafaţă mare, permiţând o mai mare autonomie şi o golire mai puțin frecventă și sesiuni de aspirare neîntrerupte.

Datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat Clean Express, containerul de praf este golit în doar 4 pași simpli: uşor de îndepărtat, uşor de deschis prin apăsarea unui buton, uşor de detaşat filtrul pentru curăţare, uşor de golit.

Produsul dispune de o varietate de accesorii special create pentru a oferi soluții complete de curățare a interiorului mașinii.

* Pe covoare și suprafețe dure

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Clasa de eficiență energetică (de la A+++ la D) A  
Consum anual de energie (kW/h/an) 28  
Nivel de zgomot 75  dB(A)
Re-emisia de praf (de la A la E) A  
Puterea de absorbție pe covoare (de la A la F) A  
Puterea de absorbție pe suprafețe dure (de la A la E) A  
Putere 750  W
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Filtrare Filtru de înaltă eficiență și filtru de spumă  
Mâner Mâner Ergo Comfort cu perie Easy Brush încorporată  
Priză Europeană  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 6.2  m
Raza de acţiune 8.8  m
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală Cap de aspirare de înaltă eficiență  
Accesoriu pentru spaţii înguste Precision Flex    
Duză de spaţii înguste    
Duză pentru tapițerie    
Culoare Negru și verde  

Întrebări frecvente

Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.