ROWENTA Multiglam CF8361

Multiglam CF8361

SETUL COMPLET PENTRU COAFURI MULTIPLE, PLINE DE FARMEC

Setul de coafat Rowenta Multiglam este partenerul ideal pentru coafuri multiple, uşor de realizat cu cele 5 accesorii: accesoriu de îndreptare, accesoriu unic pentru volum, perie ceramică 38 mm, perie 20 mm şi concentrator. Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri, iar funcţia de uscare cu aer rece asigură fixarea coafurii după ce părul a fost uscat complet. Cele 2 setări pentru fluxul de aer şi temperatură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp.

Referință : CF8361D0

BeneficiiProdus

SETUL COMPLET PENTRU COAFURI MULTIPLE, PLINE DE FARMEC!

Cu setul complet pentru coafat Multiglam, te bucuri de o nouă coafură în fiecare zi, de la bucle voluminoase până la păr perfect îndreptat: Perie cu aer cald pentru îndreptare, pentru rezultate naturale şi strălucitoare printr-un gest simplu, Perie de 20 mm ideală pentru coafarea părului scurt şi finisaje, Perie ceramică de 38 mm pentru pentru bucle lejere şi strălucire maximă, Accesoriu unic pentru volum, perfect adaptat părului moale şi de lungime medie (dinţii pieptenului pătrund cu uşurinţă în păr la nivelul rădăcinii), Concentrator pentru uscare rapidă datorită fluxului de aer concentrat şi precis.

Uşor de folosit, aceasta îi conferă părului volum şi strălucire, datorită generatorului de ioni care împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos.

Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri, iar funcţia de uscare cu aer rece asigură fixarea coafurii după ce părul a fost uscat complet.

Cele 2 setări pentru fluxul de aer şi temperatură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 1200  W
Setări temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametru 20 şi 38  mm
Accesorii 1: Accesoriu de îndreptare, concentrator  
Accesorii 2: Perie ceramică 38 mm, perie 20 mm  
Generator de ioni    
Oprire automată 2  
Inel de agăţare    
Gentuţă    
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Ciocolatiu  
Altele Accesoriu pentru volum  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce aţi ales setarea dorită, va trebui să aşteptaţi 10 minute ca aparatul să ajungă la temperatura potrivită.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.