ROWENTA Respectissim Precious Curls CF3411

Respectissim Precious Curls CF3411

BUCLE SUPERBE ŞI GRIJĂ DEOSEBITĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR

Cu ondulatorul Respectissim Precious Curls te bucuri de bucle superbe şi un păr sănătos. Cu funcţia Advance Care poţi alege programul în funcţie de tipul de păr: subţire, normal sau gros. Timpul de realizare a buclelor (5s/8s/10s) se ajustează automat pentru a proteja părul şi a obţine rezultate optime. Temperatura este setată automat, dar poate fi şi selectată manual dintre cele 8 setări de temperatură (130°C – 200°C).

Referință : CF3411D0

ONDULATOR Respectissim Precious Curls: BUCLE SUPERBE ŞI GRIJĂ DEOSEBITĂ PENTRU PĂR!

Cu ondulatorul Respectissim Precious Curls te bucuri de bucle superbe şi un păr sănătos.

Funcţia Advance Care permite selectarea temperaturii şi a timpului de încălzire în funcţie de tipul de păr (subţire, normal sau gros).

Timpul necesar realizării unei bucle este setat automat în funcţie de tipul de păr selectat şi de rezultatele dorite.

Pentru bucle lejere se alege un timp mai scurt, iar pentru bucle mai strânse se alege o temperatură mai înaltă.

Un semnal sonor va fi emis la sfârşitul ciclului de încălzire a şuviţei de păr.

Temperatura este setată automat, dar poate fi şi selectată manual dintre cele 8 setări de temperatură (130°C-200°C).

Ondulatorul Respectissim Precious Curls, bucle deosebite, fără griji!.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 24  W
Setări temperatură 8  
Înveliş Ceramic Tourmaline  
Funcții Bucle  
Diametru 25  mm
Forma Rotundă  
Timp de ondulare reglabil DA  
Temperatură reglabilă 130-200  °C
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece    
Afișaj LCD  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 45  s
Oprire automată 1 h  
Inel de agăţare    
Sistem de siguranţă pentru reglaje    
Cronometru încorporat Automat  
Semnal sonor de finalizare a ondulării    
Gentuţă    
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/roz  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce aţi ales setarea dorită, va trebui să aşteptaţi 10 minute ca aparatul să ajungă la temperatura potrivită.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.