ROWENTA FOR ELITE Hot Air Brush CF8242

Hot Air Brush CF8242

USCARE PERFECTĂ ȘI STILURI INFINITE

Cu peria cu aer cald Rowenta, cu setări ajustabile, poți usca și coafa părul, obținând coafuri perfecte rapid şi eficient. Prevăzută cu două perii de dimensiuni diferite, pentru pentru bucle lejere şi pentru coafarea părului scurt şi finisaje, şi un concentrator care permite uscarea rapidă, părul arăta întotdeauna superb.

Referință : CF8242F0

PERIE CU AER CALD: USCARE PERFECTĂ, FĂRĂ EFORT

Cu ajutorul periei Rowenta cu aer cald, îți poți usca părul rapid și îl poți stiliza în mod impecabil, datorită celor trei accesorii: perie de 38 mm cu înveliş Keratin & Shine pentru pentru bucle lejere şi strălucire maximă, perie de 20 mm cu peri aspri din plastic, pentru coafarea părului scurt și pentru finisajele coafurii, și un concentrator pentru uscare rapidă și precisă.

În același timp, cele două setări reglează fluxul de aer și temperatura, iar jetul de aer rece fixează coafura și îi conferă rezistență îndelungată.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 1200  W
Trepte de viteză 2  
Setări temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Înveliş Keratin & Shine  
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametru 38 şi 20  mm
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Accesorii 1: Perie cu înveliş Keratin & Shine 38 mm  
Accesorii 2: Perie cu peri aspri din plastic 20 mm  
Accesorii 3: Concentrator  
Indicator de încălzire    
Inel de agăţare    
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  

Întrebări frecvente

Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce aţi ales setarea dorită, va trebui să aşteptaţi 10 minute ca aparatul să ajungă la temperatura potrivită.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.