ROWENTA FOR ELITE Glam Liss 2 în 1 SF1012

Glam Liss 2 în 1 SF1012

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ȘI BUCLE FERMECĂTOARE

Placa de îndreptat părul 2 în 1 Glam Liss permite realizarea unor coafuri infinite, de la bucle şi onduleuri superbe la un păr neted, perfect îndreptat. Cele 2 setări de temperatură, de până la 230°C, pot fi reglate în funcţie de tipul de păr şi permit obținerea unor rezultate perfecte într-un timp record, iar datorită învelișului ceramic, care protejează împotriva supraîncălzirii, părul tău este mătăsos şi strălucitor.

Referință : SF1012F0

PLACĂ DE ÎNDREPTAT PĂRUL 2 în 1: ÎNDREPTARE PERFECTĂ ȘI BUCLE FERMECĂTOARE

Placa de îndreptat părul Glam Liss 2 în 1 este aparatul de coafat ușor de utilizat, cu ajutorul căruia poţi realiza coafuri infinite.

Permite îndreptarea impecabilă a părului și o coafură perfect finisată de fiecare dată.

Adaptabilitatea acestui aparat este pe măsura performanței, acesta atingând o temperatură ridicată de 230°C care asigură obținerea unor rezultate optime într-un timp record.

Plăcile mobile se ajustează automat în funcţie de grosimea şuviţei de păr, asigurând o presiune constantă şi uniformă asupra părului pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri, dintr-o singură mişcare.

Designul subţire cu margini rotunjite al plăcilor este special conceput pentru stilizarea cu uşurinţă a coafurii, vârfurilor şi bretonului.

Părul îşi păstrează fineţea şi strălucirea datorită învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

Cu Glam Liss 2 în 1 poţi crea coafuri infinite, stilate şi fermecătoare.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 180 şi 230  °C
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 30  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  
Garanție 2 ani  
Altele Îndreptare şi bucle  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.