ROWENTA FOR ELITE Liss & Curl SF4412

Liss & Curl SF4412

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ŞI BUCLE DEFINITE

Placa de păr Liss & Curl este aparatul ideal pentru păr perfect drept sau pentru a realiza bucle frumoase şi voluminoase.

Referință : SF4412D4

PLACĂ DE PĂR: ÎNDREPTARE FĂRĂ CUSUR ŞI BUCLE SUPERBE RAPID ŞI FĂRĂ EFORT!

Placa de păr Liss & Curl te ajută să obţii de fiecare dată coafura dorită, de la păr perfect îndreptat, vârfuri întoarse şi chiar bucle strânse sau lejere.

Temperatura înaltă și constantă este controlată prin intermediul termostatului, având 11 trepte de temperatură (130°C şi 230°C), adaptabile tuturor tipurilor de păr.

Plăcile lungi şi subţiri cu margini rotunjite asigură rezultate rapide şi opţiuni nelimitate de coafare.

Părul îşi păstrează fineţea şi strălucirea datorită învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

Cablul de alimentare cu sistem rotativ la 360° asigură un confort sporit în timpul utilizării, iar sistemul de blocare a plăcilor permite depozitarea uşoară şi în siguranţă a aparatului.

Placa de păr Liss & Curl: păr perfect îndreptat şi bucle fermecătoare!.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ultra Shine Nano Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Dimensiuni plăci 90x25  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130-230  °C
Afișaj LCD  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 30  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.