ROWENTA Liss & Curl Ultimate Shine SF6220

Liss & Curl Ultimate Shine SF6220

PĂR PÂNĂ LA DE 2 ORI MAI STRĂLUCITOR DUPĂ ÎNDREPTARE!*

Liss & Curl Ultimate Shine este placa de păr ideală atât pentru îndreptare perfectă, cât şi pentru bucle superbe. Această placă cu încălzire rapidă oferă performanțe de înaltă eficiență, în timp ce o generatorul dublu de ioni şi învelişul ceramic sporesc strălucirea părului, lăsându-l neted şi uşor de coafat.

Referință : SF6220D0

BeneficiiProdus

PLACĂ DE PĂR: ARMA SECRETĂ PENTRU UN PĂR STRĂLUCITOR

Completează-ţi arsenalul de înfrumuseţare cu placa de păr Liss & Curl Ultimate Shine, un aparat de coafat ideal pentru păr perfect drept sau pentru a realiza bucle frumoase şi voluminoase.

Părul este mai neted şi mai strălucitor datorită generatorului dublu de ioni ce reduce electricitatea statică şi învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii între 130*C şi 200*C în funcţie de tipul de păr şi de coafura dorită.

Placa de păr Liss & Curl Ultimate Shine este asul tău din mânecă pentru coafuri variate şi un păr strălucitor şi mătăsos.

* Studiu realizat în 2015 asupra unui eşantion de 20 de femei cu păr de tip caucazian.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ultra Shine Nano Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Sistem de ondulare    
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/150/170/200/230  °C
Generator de ioni    
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 15  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată 60  min
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/gri/albastru  
Garanție 2 ani  
Altele Generator dublu de ioni  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.