ROWENTA FOR ELITE Optiliss SF3122

Optiliss SF3122

ÎNDREPTARE OPTIMĂ ŞI CONTROLATĂ

Placa de îndreptat părul Optiliss asigură îndreptare fără cusur, lăsând părul perfect neted şi strălucitor. Datorită temperaturii înalte, controlate cu precizie prin intermediul termostatului, cu Optiliss obţii coafuri perfecte, rapid şi fără efort.

Referință : SF3122D0

PLACA DE ÎNDREPTAT PĂRUL OPTILISS: ÎNDREPTARE CONTROLATĂ ŞI REZULTATE ULUITOARE

Placa de îndreptat părul Optiliss este instrumentul perfect de styling pentru a-ţi îndrepta și coafa părul rapid şi fără efort.

Învelişul exclusive Keratin & Teourmaline adaugă un plus de elasticitate şi ajută părul să îşi recapete strălucirea şi efectul anti-static.

Temperatura înaltă și constantă este controlată cu precizie prin intermediul termostatului, (130°C şi 230°C), adaptându-se perfect tuturor tipurilor de păr.

Plăcile lungi şi subţiri asigură rezultate rapide şi opţiuni nelimitate de coafare.

Sistemul flotant al plăcilor asigură o presiune uniformă, puternică asupra şuviţei de păr, completând astfel acţiunea de îndreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Dispune de un sistem de blocare a plăcilor pentru depozitare uşoară, în condiții de siguranță și de un cablu rotativ 360° pentru un confort sporit în utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Keratin & Tourmaline  
Funcții Îndreptare perfectă  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130-230  °C
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.