ROWENTA PREMIUM CARE LISS & CURL SF7660F0

PREMIUM CARE LISS & CURL SF7660F0

ÎNDREPTARE PERFECTĂ SAU BUCLE FERMECĂTOARE, ŞI UN PĂR PROTEJAT DE LA RĂDĂCINĂ PÂNĂ LA VÂRFURI!*

Placă de îndreptat părul Liss & Curl asigură îndreptare perfectă dintr-o singură mişcare, datorită sistemului inovator Straight Optimizer. Părul este îndreptat, fără a fi deteriorat, la temperatura optimă de 170°C, în timp ce învelişul exclusiv Cashmere Keratin şi generatorul de ioni îi păstrează fineţea şi strălucirea.

Referință : SF7660F0

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ŞI BUCLE FERMECĂTOARE!

Fie că doreşti păr perfect întins sau bucle elegante, placa de întins părul Liss&Curl combină performanţa şi temperatura optimă, astfel încât tu să te bucuri de coafuri deosebite în fiecare zi.

Sistemul exclusiv Straight Optimizer foloseşte o bandă din silicon pentru a întinde uşor şuviţele de păr, permiţând astfel îndreptarea perfectă a părului chiar şi la temperaturi joase, pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Temperatura optimă de 170°C păstrează intactă rezistenţa părului, pentru o coafură superbă şi un păr sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

Combinaţia dintre generatorul de ioni şi învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejează părul, lăsându-l fin şi strălucitor.

Dispune de un sistem de blocare a plăcilor pentru depozitare uşoară, în condiții de siguranță și de un cablu rotativ 360° pentru un confort sporit în utilizare.

* Test efectuat pe rezistenţa la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franţa/august 2012.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Cashmere Keratin  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Sistem de ondulare    
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/150/170/175/200  °C
Funcţia Respect - setarea temperaturii la 170 °C    
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Generator de ioni    
Afișaj LCD  
Timp de încălzire 30  s
Inel de agăţare    
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată DA  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Roz prăfuit/alb  
Altele Sistem Straight Optimizer  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.