ROWENTA Respectissim 7/7 SF7420

Respectissim 7/7 SF7420

PĂR SĂNĂTOS, NEDETERIORAT, CHIAR DACĂ ESTE ÎNDREPTAT ZILNIC*

Păr perfect drept, zi după zi, fără griji
* La 170°C. Test realizat asupra rezistenţei la rupere părului caucazian non-sensibil – laborator independent de testare – Franţa / iulie 2013.

Referință : SF7420D0

PĂR SĂNĂTOS, NEDETERIORAT,* DE LUNI PÂNĂ DUMINICĂ, CHIAR ȘI CU O ÎNDREPTARE ZILNICĂ

Datorită programului 7/7, părul este îndreptat perfect la temperatura de 170°C, fără a fii deteriorat.

Învelişul exclusiv al plăcilor, din Aliajul de Cupru și Siliciu oferă o conductivitate termică foarte înaltă și asigură o difuzie omogenă a căldurii.

Plăcile mobile asigură o presiune uniformă, puternică asupra şuviţei de păr, completând astfel acţiunea de îndreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii între 130*C şi 200*C în funcţie de tipul de păr şi de coafura dorită.

Generatorul de ioni, poziţionat lângă placa inferioară, asigură o distribuire uniformă a ionilor negativi pe toată suprafața părului pentru a reduce electricitatea statică, lăsând părul neted, strălucitor şi uşor de coafat.

* La 170°C. Test realizat asupra rezistenţei la rupere părului caucazian non-sensibil – laborator independent de testare – Franţa / iulie 2013.

* Folosind programul 7/7. Test realizat asupra rezistenţei la rupere a părului caucazian non-sensibil – laborator independent de testare – Franţa / iulie 2013.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Aliaj de Cupru și Siliciu  
Funcții Îndreptare perfectă  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/150/170/200  °C
Funcţia Respect - setarea temperaturii la 170 °C    
Generator de ioni    
Afișaj LED  
Timp de încălzire 30  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/roz  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.