ROWENTA FOR ELITE Powerline+ CV5062

Powerline+ CV5062

UȘOR ȘI EXTREM DE PUTERNIC

Uscătorul de păr Powerline reprezintă echilibrul perfect între confort și eficienţa uscării părului, având un design compact şi o greutate redusă pentru uşurinţă în utilizare și rezultate impecabile. Acesta are o putere de 2300 W pentru o uscare performantă, rapidă și eficientă, 6 setări pentru reglarea fluxului de aer și a temperaturii în funcţie de tipul de păr şi de rezultatele dorite.

Referință : CV5062F0

USCĂTOR DE PĂR ROWENTA FOR ELITE: DESIGN UŞOR ȘI REZULTATE IMPECABILE

Oferind rezultate ultra-eficiente și având un design compact şi ușor, uscătorul de păr Powerline asigură o uscare puternică şi un confort deosebit în timpul utilizării.

Acest uscător de păr de înaltă performanţă are o putere de 2300 W care permite uscarea rapidă și eficientă, și dispune pe deasupra, de două setări de temperatură și de trei viteze pentru reglarea fluxului de aer și a temperaturii, pentru un control mai mare în timpul uscării părului.

Performanța se îmbină cu confortul datorită accesoriilor şi caracteristicilor îmbunătăţite: un difuzor pentru a da volum natural părului ondulat, un concentrator pentru o mare precizie a uscării până în cel mai mic detaliu, un cablu lung de alimentare pentru o utilizare mai ușoară și o grilă detașabilă pentru curățare cu ușurință.

Jetul de aer rece asigură fixarea coafurii și rezistența îndelungată a acesteia.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 2300  W
Trepte de viteză 2  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Alte materiale  
Concentrator 1  
Difuzor    
Tip de difuzor Static  
Grilaj detașabil    
Tip motor DC  
Inel de agăţare    
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/gri/roz  

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.