ROWENTA Respectissim Studio Dry CV5351

Respectissim Studio Dry CV5351

EFICIENŢĂ REMARCABILĂ PENTRU O USCARE RAPIDĂ ŞI UŞOARĂ

Uscătorul de păr Respectissim Studio Dry este ultra-compact și în același timp extrem de puternic. Concentratorul exclusiv Triple Air Precision eliberează un flux de aer foarte precis pentru rezultate eficiente, iar funcţia Advance Care usucă la temperatura optimă pentru protejarea părului.

Referință : CV5351D0

USCĂTOR DE PĂR: USCARE EFICIENTĂ ŞI UN PĂR PROTEJAT

Ultra-compact, ultra-precis și ultra-eficient, uscătorul de păr Respectissim Studio Dry combină ideal designul compact şi performanța deosebită.

Datorită concentratorului exclusiv Triple Air Precision, fluxul de aer este foarte precis și rezultatul este un păr strălucitor și sănătos.

Funcţia Advanced Care, permite uscarea părului la o temperatură ideală pentru păstrarea frumuseţŽii naturale a acestuia, evitând supraîncălzirea.

Cele 3 setări ajustabile reglează fluxul de aer și temperatura pentru a se adapta perfect nevoilor părului tău, în timp ce jetul de aer rece asigură fixarea coafurii și rezistența îndelungată a acesteia.

Uscătorul de păr Respecissim Studio Dry este partenerul ideal pentru un look perfect, în fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 2100  W
Trepte de viteză 3  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Accesorii 1: Concentrator Triple Air Precision  
Generator de ioni    
Tip motor DC  
Compact    
Inel de agăţare    
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.