ROWENTA FOR ELITE FLOWER LOVE CALLUS REMOVER EP2702F0

FLOWER LOVE CALLUS REMOVER EP2702F0

PICIOARE SUPERBE ÎN TIMP RECORD!

Pila electrică Flower Love este soluția perfectă pentru picioare superbe în cel mai scurt timp! Extrem de eficient și ultra compact, este întotdeauna gata de utilizare, indiferent unde te afli. Cu cele două role, una extra exfoliantă pentru a îndepărta pielea îngroşată şi bătăturile și una mai delicată, ideală pentru zonele mai sensibile şi pentru o finisare perfectă, te bucuri de tălpi fine şi moi şi o pedichiură perfectă în cel mai scurt timp.

Referință : EP2702F0

PILA ELECTRICĂ FLOWER LOVE: PICIOARE MOI ŞI FINE ÎN CEL MAI SCURT TIMP!

Pila electrică Flower Love este soluția perfectă pentru picioare fine şi delicate fără niciun efort!

Datorită alimentării la reţea, este mai puternic decât aparatele electrice cu acumulator și asigură eficiență constantă pentru rezultate perfecte la fiecare utilizare.

Rola exfoliantă cu particule micro-abrazive îți garantează picioare moi, înlăturând pielea moartă și întărită pentru rezultate vizibile chiar de la prima utilizare.

Cu două setări pentru viteză, adaptabile în funcţie de sensibilitatea pielii pentru o experienţă mai confortabilă și lipsită de durere, și două role exfoliante cu texturi diferite, exfoliere mai puternică pentru călcâie și exfoliere normală pentru zonele sensibile și pentru finisare, Flower Love se adaptează perfect nevoilor tale, îndepărtând eficient pielea moartă și lăsându-ţi picioarele fine şi moi.

Rolele exfoliante sunt detaşabile şi lavabile pentru igienă îmbunătăţită și curățare ușoară.

Datorită design-ului compact, este ușor de manevrat şi transportat.

Cu pila electrică Flower Love de la Rowenta, pielea întărită este îndepărtată delicat și eficient, pentru picioare perfecte într-o clipă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Reglaje ale vitezei 2  
Alimentare continuă    
Rolă micro-abrazivă    
Accesorii 1  
Rolă pedichiură pentru finisaje    
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltaj 220-240  V
Putere 4,8  W
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Negru/roz  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.