ROWENTA FOCUS 3 DW5125D1

FOCUS 3 DW5125D1

Referință : DW5125D1

Precizie pentru sesiuni de călcat perfecte!

Oferind o precizie de neegalat până în cele mai mici detalii, fierul de călcat Rowenta Focus se ridică la înălţimea provocărilor chiar şi celor mai pretenţioase articole de îmbrăcăminte, garantând rezultate deosebite de fiecare dată.

Cu o putere de 2400 W, abur continuu de 40 g/min netezeşte cutele, iar jetul de abur de 150 g/min oferă rezultate ideale chiar şi în cazul ţesăturilor groase sau cutelor încăpăţânate.

Vârful de înaltă precizie permite accesul facil şi eliminarea fără efort a cutelor chiar şi în zonele dificile (margini înguste, cusături, gulere).

Precizia este completată prin eficienţa tehnologiei unice patentate a tălpii Microsteam cu 400 de micro-orificii ce asigură distribuţia optimă a aburului prin vârf, laterale şi centru.

Fierul de călcat Rowenta Focus oferă rezultate perfecte, cu o precizie absolută.

Întrebări frecventeNu, lăsați fierul de călcat să se răcească înainte de a-l depozita și urmați cele 4 sfaturi:
Goliţi apa rămasă în rezervor, setaţi termostatul pe poziţia minimă, închideţi butonul de reglare a aburului şi aşezaţi fierul de călcat în poziţie verticală sau pe suportul său (în funcţie de model).


Dacă fierul dumneavoastră de călcat este prevăzut cu un sistem anticalcar, trebuie să curățați tija anticalcar o dată pe lună.
Pentru aceasta, scoateți fierul de călcat din priză și lăsați-l să se răcească timp de 30 -45 de minute.
Goliţi apa rămasă în rezervor și scoateți tija, ținând-o de partea superioară.
Lăsați tija la înmuiat timp de 4 ore într-un pahar cu suc de lămâie (sau oțet alb).
Apoi, clătiți-o bine cu apă și puneţi-o înapoi în fierul de călcat.
Atenție! Nu atingeți capătul tijei anticalcar.

• Talpa Durillium:
Curăţaţi în mod regulat talpa cu o lavetă umedă nemetalică. Pentru o curăţare mai uşoară şi necorozivă a tălpii fierului de călcat, utilizaţi un burete umed pe talpă în timp ce aceasta este încă caldă.
Dacă îndepărtarea murdăriei este o problemă, utilizaţi beţişorul conceput special pentru curăţarea tălpilor Durillium.
• Talpa din oţel inoxidabil:
Curăţaţi talpa fierului de călcat după ce s-a răcit cu o cârpă umedă sau cu un burete neabraziv.
• Talpa Autoclean:
Se recomandă utilizarea unei cârpe moi şi umede pe talpa încălzită pentru a nu deteriora suprafaţa.
Avertisment: Utilizarea unui produs de curăţat fiare de călcat va duce la deteriorarea învelişului de autocurăţare al tălpii.


Pentru a repune fierul în funcțiune, mişcaţi-l ușor; becurile ar trebui să înceapă să lumineze intermitent, iar fierul ar trebui să se încălzească.


Sistemul electronic întrerupe alimentarea cu energie electrică, iar indicatorul de oprire automată luminează intermitent dacă fierul de călcat rămâne timp de mai mult de 8 minute nemișcat (în poziţie verticală) sau dacă este lăsat pe talpă timp de mai mult de 30 de secunde.
Pentru a repune fierul în funcţiune, este suficient să îl mişcaţi uşor până ce becul se stinge.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.