ROWENTA Aspirator de mână Extenso Dry AC445101

Aspirator de mână Extenso Dry AC445101
Rapid și ușor de utilizat chiar și în zonele greu accesibile  

Rowenta Extenso Dry este un aspirator de mână, fără cablu, care asigură rezultate excelente pentru micile retușuri zilnice. Datorită designului compact și sistemului ciclonic eficient, Exenso Dry este soluţia ideală pentru curățarea zonelor cel mai greu accesibile.

Referință : AC446101

Aspirator de mână fără cablu Rowenta Extenso: Aspirare zilnică, rapidă și ușoară

Aspiratorul de mână Rowenta Extenso Dry combină confortul și ușurința utilizării cu eficiența înaltă a aspirării, fiind perfect pentru micile retușuri zilnice.

Dotat cu un sistem ciclonic de separare a aerului de praf, acesta permite realizarea ușoară a retușurilor zilnice, asigurând rezultate perfecte de fiecare dată.

Designul său compact și mânerul ergonomic fac ca utilizarea să fie deosebit de confortabilă, iar accesoriul încorporat pentru spații înguste permite un acces ușor chiar și în zonele cel mai greu accesibile.

Aspiratorul de mână Extenso Dry dispune de un filtru permanent și de un compartiment pentru praf uşor de golit şi de curăţat.

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță
Categoria de mână, fără cablu Aspirare uscată  
Tehnologie Tehnologie ciclonică  
Poziții pentru putere și viteză 1  
Tip baterie NiMh  
Timp de reîncărcare 15 ore  
Autonomie
Tensiune 4,8 V  
Timpul de funcționare (la poziția minimă) 11 minute  
Tip de reîncărcare Bază de încărcare montată pe perete  
Echipament
Perie pentru tapiţerie    
Duză telescopică integrată    
Capacitate recipient pentru praf 375  ml
Filtrare Filtru permanent  
Design
Culoare Albastru și alb  

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.