ROWENTA Aspirator fără sac Silence Force Multi Cyclonic Animal Care RO8359EA

Aspirator fără sac Silence Force Multi Cyclonic Animal Care RO8359EA
Singurul aspirator care combină performanța extremă, cu puterea constantă* de aspirare și un nivel de silențiozitate de neegalat**

Fiind un aspirator puternic care oferă rezultate de durată îndelungată, Silence Force Multi-Cyclonic asigură performanţă extremă de aspirare la un nivel de silențiozitate inegalabil pentru o experiență de utilizare plăcută și un confort deosebit. Tehnologia multiciclonică oferă totodată rezultate optime de filtrare și performanță îndelungată. 

Referință : RO8359EA

*No loss of suction according to IEC 60312-1, compared to monocyclonic technology / Unmatched silence level compared to multicyclonic canister vacuum cleaners in Europe (December 2015).

În conformitate cu standardul internațional IEC 60312-1, în comparație cu tehnologia mono-ciclonică

 ** 4 times more silent compared to the average sound level of the 10 top sellers in value in canister bagless vacuum cleaners in 2013 in France, Italy, Spain, Portugal, Belgium, Germany, Austria, Switzerland, Turkey, Netherlands, Poland and Czech Republic, which is 81 dB(A).

Performanță excepțională constantă și un nivel înalt de silențiozitate

Conceput pentru a face faţă chiar şi celor mai exigente provocări, Silence Force Multicyclonic pune puterea şi performanţa în mâinile tale.

Nivelul de confort este sporit prin silenţiozitate remarcabilă în timpul utilizării datorită sistemului Rowenta Extreme Silence: motorul suspendat minimizeză vibraţiile, filtrul de spumă acustică captează zgomotul, iar capul de aspirare silenţios optimizează fluxul de aer).

Capul de aspirare puternic şi eficient înlătură cu uşurinţă murdăria, asigurând rezultate perfecte, fără efort. 

Motorul cu consum scăzut de energie (până la 65%) oferă performanţă de aspirare echivalentă cu a aspiratoarelor cu putere nominală mare*.  

Datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat Clean Express Ergo, containerul de praf este golit în doar 3 pași simpli: uşor de îndepărtat, uşor de deschis prin apăsarea unui buton, uşor de golit.

Silence Force Multicyclonic, performanţă deosebită şi un nivel de silenţiozitate inegalabil, care abia depășește nivelul sonor al unei conversații obișnuite.

*Comparativ cu gama anterioară de aspiratoare Rowenta de 2100 W

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Tip de tehnologie Multi-ciclonică, fără sac  
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 68  dB(A)
Performanță
Putere 750  
Sistem de filtrare
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Recipient pentru praf 2 L  
Filtrare Filtru de înaltă eficiență + spumă  
Uşurinţă în utilizare
Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată  
Priză Europa  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 8.40  m
Raza de acţiune 11  m
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor şi roți din cauciuc moale  
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală Ergo Comfort Silence+ (2 poziții)  
Perie Parquet Softcare+    
Perie Mini Turbo    
Duză telescopică pentru spaţii înguste    
Duză pentru tapițerie    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare PURPLE  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.