ROWENTA Aspirator fără sac Silence Force Multicyclonic Animal Care Pro 5***** RO8370EA

Aspirator fără sac Silence Force Multicyclonic Animal Care Pro 5***** RO8370EA
Singurul aspirator care combină performanța extremă cu puterea constantă* de aspirare și un nivel de silențiozitate de neegalat**

Aspiratoarele Silence Force Multi Cyclonic 5***** au fost concepute pentru a îmbina performanţa excepţională a sistemului multi ciclonic cu cel mai înalt nivel de silenţiozitate asigurând experienţă plăcută, eficieintă şi confortabilă.
Tehnologia multi-ciclonică oferă rezultate optime de filtrare şi performanță de lungă durată.

Referință : RO8370EA

*În conformitate cu standardul internațional IEC 60312-1, în comparație cu tehnologia mono-ciclonică.
**Comparativ cu nivelul de zgomot mediu, 81 dB(A), al primelor 10 cele mai vândute aspiratoare fără sac, ca valoare, în 2013, în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Belgia, Germania, Austria, Elveția, Turcia, Olanda, Polonia și Cehia.

*Putere constantă de aspirare în conformitate cu standardul internațional IEC 60312-1, prin comparație cu tehnologia mono-ciclonică

BeneficiiProdus

Performanţă excepţională şi constantă şi un nivel înalt de silenţiozitate

Conceput pentru a face faţă chiar şi celor mai exigente provocări, Silence Force Multicyclonic 5***** pune puterea şi performanţa în mâinile tale.

Capul de aspirare puternic şi eficient înlătură cu uşurinţă murdăria, asigurând rezultate perfecte, fără efort. Datorită gamei complete de accesorii, se adaptează perfect la fiecare tip de suprafaţă.

Tehnologia multi-ciclonică asigură un proces eficient de separare a aerului de praf în 2 etape: aerul este aspirat și centrifugat în ciclonul central, astfel particulele mari sunt expediate în recipientul de praf, trecând apoi prin cele 4 cicloane laterale, separând chiar şi cele mai mici particule de praf. Astfel, 99,98% din praful aspirat a fost eliminat.

Nivelul de confort este sporit prin silenţiozitate remarcabilă în timpul utilizării datorită sistemului Rowenta Extreme Silence: motorul suspendat minimizeză vibraţiile,filtrul de spumă acustică captează zgomotul, iar capul de aspirare silenţios optimizează fluxul de aer).

Datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat Clean Express Ergo, containerul de praf este golit în doar 3 pași simpli: uşor de îndepărtat, uşor de deschis prin apăsarea unui buton, uşor de golit.

Motorul cu consum scăzut de energie (până la 50%) oferă performanţă de aspirare echivalentă cu a unui produs cu o putere mai mare*.

*Comparativ cu un aspirator Rowenta cu o putere de 2100 W

Silence Force Multicyclonic, performanţă deosebită şi un nivel de silenţiozitate neegalat.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Tip de tehnologie Multi-ciclonică, fără sac  
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 68  dB(A)
Performanță
Putere 750  
Sistem de filtrare
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Recipient pentru praf 2  
Filtrare Filtru de înaltă eficienţă şi spumă  
Uşurinţă în utilizare
Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată  
Priză Europeană  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 8,4  m
Raza de acţiune 11  m
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor şi roți din cauciuc moale  
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală Perie Ergo Comfort Silence+, cu 2 poziţii  
Perie Parquet Softcare+    
Perie Mini Turbo    
Perie Maxi Turbo    
Duză telescopică pentru spaţii înguste    
Perie pentru tapiţerie    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare Fucsia  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.