ROWENTA Aspirator fără sac X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7283EA

Aspirator fără sac X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7283EA
Cea mai bună performanță de aspirare din clasa 4A+

Aspiratorul fără sac X-Trem Power Cyclonic oferă performanțe de aspirare înalte și un design nou și ergonomic, ce garantează rezultate perfecte de fiecare dată. Noul cap de aspirare Power Air Dust oferă alunecare optimă pe orice suprafață. Performnața de aspirare 4A+AAA și consumul de energie se combină perfect cu funcțiile inteligente, designul ergonomic și finisarile atractive formand astfel pachetul perfect.

Referință : RO7283EA

Aspirator fără sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic: Puterea de aspirare, într-un design nou

Aspiratorul fără sac X-Trem Power Cyclonic prezintă o putere de aspirare de top pentru clasa sa, calificativul A+ pentru consumul de energie și un design nou și elegant.

Noul cap de aspirare cu 2 poziții Power Air oferă o alunecare fără efort pe orice suprafață, devenind astfel arma ta secretă pentru performanțe de aspirare 4A+AAA, cea mai bună din clasă.

Tehnologia avanastă de filtrare oferă o separare excepțională a aerului de praf, cu un recipient pentru colectarea prafului de 2.5 L pentru o autonomie îmbunătățită și un nou design ergonomic pentru sesiuni de aspirare confortabile.

O multitudine de caracteristici, precum accesoriile special concepute pentru curățarea mașinilor și a locuințelor, se combină perfect cu performanțele de aspirare pentru a creea un aspirator fără sac perfect, pachetul fiind completat de un design plăcut ce se potrivește în orice locuință.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Nivel de zgomot 72  dB(A)
Putere 550  W
Nivel (niveluri) de filtrare 3  
Filtrare Filtru de înaltă eficiență + spumă + ciclon  
Mâner Mâner Ergo Comfort cu perie Easy Brush încorporată  
Priză Europa  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 6.2  m
Raza de acţiune 8.8  m
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală Power Air  
Perie Parquet Softcare    
Perie Mini Turbo    
Instrument multifuncțional    
Culoare Roșu  

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.