ROWENTA Aspirator fără sac X-Trem Power Cyclonic RO6921EA

Aspirator fără sac X-Trem Power Cyclonic RO6921EA
Performanta de aspirare extrema şi confort in utilizare

X-Trem Power Cyclonic produce o experienta de aspirare extrem de eficienta si fara griji cu rezultate exceptionale. Cele mai bune rezultate in performanta de aspirare pe suprafeţe dure, emisia de praf şi eficienta energetica sunt acum la indemana ta!

Referință : RO6921EA

Performanta de aspirare extrema

Combinand sistemul avansat de filtrare, performanta deosebita de aspirare şi capacitatea XL intr-un pachet remarcabil, X-Trem Power Cyclonic este unul dintre aspiratoarele de top din clasa sa.

Noul cap de aspirare puternic şi eficient inlatura cu uşurinta murdaria, asigurand cele mai bune rezultate in performanta de aspirare pe suprafete dure.

Tehnologia monociclonica avansata cu 2 niveluri de filtrare asigura separarea eficienta a particulelor de praf din aerul aspirat, astfel incat 99,98% din praful aspirat este filtrat.

Capacitatea mare a recipientului pentru colectarea prafului (2,5 l) ofera un confort sporit in utilizarea pentru spatiile cu suprafaţa mare, permitand o mai mare autonomie si o golire mai putin frecventa si sesiuni de aspirare neintrerupte.


Datorita sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat Clean Express, containerul de praf este golit in doar 4 pasi simpli: uşor de indepartat, uşor de deschis prin apasarea unui buton, uşor de detasat filtrul pentru curatare, uşor de golit.

Motorul cu consum scazut de energie (pana la 50%) ofera performanta de aspirare echivalenta cu a unui produs cu o putere mai mare*.

* Comparativ cu un aspirator Rowenta cu o putere de 2100 W

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 75  dB(A)
Performanță
Putere 750  
Sistem de filtrare
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Filtrare Filtru de înaltă eficiență & spumă  
Uşurinţă în utilizare
Mâner Mâner clasic cu perie Easy Brush încorporată  
Priză Europa  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 6.20  m
Raza de acţiune 8.8  m
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală Cap de aspirare de înaltă eficiență  
Duză de spaţii înguste    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare Negru & Albastru  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.