ROWENTA Aspirator robot Explorer Serie 60 RR7447WH

Aspirator robot Explorer Serie 60 RR7447WH

Curăță-ți locuința și aspiră părul de animal fără să ridici un deget datorită aspiratorului robot Rowenta Explorer Serie 60. Sistemul Aqua Force curăță podeaua în timp ce o și aspiră, obținând astfel rezultate perfecte și vizibile. Peria de înaltă eficiență Animal Turbo Brush aspiră părul de animal și particulele mari de praf cu ușurință asigurând o întreținere zilnică a locuinței tale. Sistemul de navigație, Cel mai subțire aspirator robot de pe piață, la numai 6 cm înalțime, ce este capabil să aspire cu ușurință chiar și sub piesele joase de mobilier. Smart Exploration 4.0, îți va acoperi întreaga locuință cu o acuratețe remarcabilă. În plus, aspiratorul robot este intuitiv și ușor de utilizat: tot ceea ce trebuie să este să te conectezi prin intermediul aplicației și astfel vei putea controla aspiratorul oriunde, oricând.

Referință : RR7447WH

BeneficiiProdus

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 60 : Aspiratorul robot XS pentru proprietarii de animale de companie

Curăță-ți locuința și aspiră părul de animal fără să ridici un deget datorită aspiratorului robot Rowenta Explorer Serie 40.

Sistemul Aqua Force curăță podeaua în timp ce o și aspiră, obținând astfel rezultate perfecte și vizibile.

Peria de înaltă eficiență Animal Turbo Brush a fost concepută special pentru proprietarii de animale de companie și este confecționată din 2 materiale diferite ce aspiră părul de animal și particulele mari de praf cu ușurință asigurând o întreținere zilnică a locuinței tale.

Sistemul de navigație, Cel mai subțire aspirator robot de pe piață, la numai 6 cm înalțime, ce este capabil să aspire cu ușurință chiar și sub piesele joase de mobilier.

Smart Exploration 4.0, îți va acoperi întreaga locuință cu o acuratețe remarcabilă și se va deplasa pe o direcție bine stabilită datorită giroscopului integrat.

Aspiratorul robot aspiră la perfecție pe lângă pereți datorită senzorilor laterali de ultimă tehnologie și se adaptează automat în funcțe de tipul de suprafață.

În plus, aspiratorul robot este intuitiv și ușor de utilizat: tot ceea ce trebuie să este să te conectezi prin intermediul aplicației și astfel vei putea controla aspiratorul oriunde, oricând.

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță de aspirare
Tehnologie Rotative central brush  
Tipul de perie Hair brush  
Perie laterală 2  
Motorizare Motor fără perii  
Programe de curățare 3: Metodic, Precis, Margine  
Niveluri de putere 3  
Vacuum efficiency 2-3  
Your habits Automatic and effortless cleaning  
Navigare
Gestionarea obstacolelor Infrared sensors  
Gestionarea scărilor Yes: 3 drop sensors  
Pereți virtuali No  
Type of navigation Methodic (gyroscope)  
Conectivitate
Scheduling    
Wifi connectivity (app Rowenta robots and vocal assistants)    
Tip baterie Litiu ion  
Timp de reîncărcare 4-5 ore  
Autonomie 90min (ECO mode) - 70min (STANDA  
Allergy care    
Autonomie
Timpul de funcționare (la poziția minimă) 90 de minute  
Tip de reîncărcare Bază de încărcare  
Auto-reîncărcare    
Echipament
Sistem de control Yes: application  
Capacitatea recipientului pentru praf 0.36  L
Filtrare Filtru de înaltă performanță  
Robot vorbitor No  
Ergonomie
Nivel de zgomot 65  dB(A)
Dimensiuni/greutate
Dimensiuni 32,5 x 32,5 x 6  cm
Design
Tip de ștecher Europeană  

Întrebări frecvente

Nu aspira suprafețe umede, orice tip de lichide, substanțe fierbinți (cenușă fierbinte, țigări), substanțe cu particule foarte fine (ipsos, ciment, cenușă etc.), bucăți ascuțite deșeuri de mari dimensiuni (sticlă), produse nocive (solvenți, materiale abrazive etc.), produse agresive (acizi, produse de curățare etc.), produse inflamabile sau explozive (substanțe pe bază de ulei sau alcool).
Amplasează stația de încărcare de bază rezemată de un perete, pe o suprafață plană și într-un loc în care aspiratorul robot o poate găsi cu ușurință.
Această locație trebuie nu dispună de niciun obstacol (inclusiv mochete). Lăsă un spațiu liber de cel puțin 1 metru la stânga și la dreapta și de cel puțin 2 metri în fața stației de bază. În cazul în care stația este amplasată într-un colț sau este dificil de găsit, aspiratorul robot nu va putea ajunge la ea.
Amplasează cablul de alimentare al stației de bază de-a lungul peretelui.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Lăsați stația de încărcare de bază conectată permanent la priză (funcția de reîncărcare automată nu este disponibilă dacă stația de încărcare nu este activată).
Amplasează cutia cu bariera virtuală la aproximativ 30 cm în fața locului la care dorești să limitezi accesul. Poziționeaz-o în direcția săgeții unde dorești să creezi bariera virtuală și asigură-te că nimic nu blochează accesul în față. Capătul opus al cutiei cu bariera virtuală trebuie să se afle în contact cu un perete fizic. Păstrează bariera virtuală la distanță de stația de încărcare (mai mult de 3 metri). Dacă bariera virtuală este instalată lângă stația de încărcare, semnalul de la bariera virtuală blochează stația de încărcare și robotul nu va putea reveni la stație.
Nu utiliza simultan mai mult de două bariere virtuale. Mai mult, utilizarea mai multor bariere virtuale pentru o zonă cu suprafață mică poate cauza funcționarea defectuoasă a aparatului.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice pericol, trebuie să îl înlocuiești la un centru de service autorizat.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice fel de pericol, nu atinge terminalele. Trebuie să scoateți din priză stația de încărcare și să o înlocuiești la un centru de service autorizat.
După fiecare utilizare, golește recipientul pentru praf într-un coș de gunoi. Curăță garniturile compartimentului pentru praf cu o lavetă.
Poți să efectuezi următoarele verificări:
Trece comutatorul de alimentare în poziția STOP și apoi în poziția START.
Deconectează cablul și apoi conectează-l din nou la stația de încărcare.
Asigură-te că terminalele de încărcare și ferestrele senzorilor nu sunt obstrucționate, apoi șterge corpul principal și stația de încărcare cu o lavetă uscată. Înainte de a usca cu atenție, nu uitați să treci în poziția de oprire comutatorul de alimentare și să oprești robotul.
Verifică dacă există obstacole, ca de exemplu un obiect care reflectă, un scaun, etc. lângă stația de încărcare.
Dacă după toate aceste verificări încărcarea automată tot nu funcționează corect, du aspiratorul robot pentru verificare la o companie autorizată pentru repararea aspiratoarelor.
Verifică:
dacă recipientul pentru praf este plin;
dacă filtrele sunt curate;
dacă există obiecte sau gunoi care ar putea astupa orificiul de aspirație de sub robot.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Bariera virtuală permite limitarea zonelor în care aspiră robotul.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.