ROWENTA Aspirator robot Smart Force™ Extreme RR7126WH

Aspirator robot Smart Force™ Extreme RR7126WH
partenerul perfect pentru curățat chiar și pentru covoare!

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force oferă confort și utilizare ușoară, fiind capabil să curețe orice suprafață chiar și covoarele. Bucură-te de o experiență unică de curățare, lasând la o parte această grijă și lasă robotul să facă totul pentru tine. Interfața prietenoasă oferă o utilizare ușoară pentru ca tu să te poți bucura de confort și performanță de top.

Referință : RR7126WH

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force: Lasă-l să facă treaba pentru tine în fiecare zi!

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force este capabil să curețele orice suprafață, oferind în același timp rezultate perfecte.

Bucură-te de sesiuni de curățat fără efort pentru orice suprafață, lăsând robotul să facă toată treaba pentru tine.

Cele 4 funcții de curățare oferă rezultate perfecte pentru o gamă variată de suprafețe, iar sistemul de navigație avansat evită pereții, mobilierul și scările, ceea ce garantează sesiuni de curățat rapide și eficiente de fieccare dată.

Senzorul Virtual Wall îți permite să limitezi zona în care aspiratorul va curăța pentru a preveni contactul cu cabluri și mobilierul delicat.

Descoperă partenerul perfect pentru sesiunile de curățat zilnice ce va face toată treaba pentru tine.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie Rotative central brush  
Tipul de perie Hair brush  
Perie laterală 1  
Motorizare Motor universal  
Programe de curățare 4 funcții de curățare  
Niveluri de putere 1  
Tipul de navigație Methodic  
Gestionarea obstacolelor Infrared sensors  
Gestionarea scărilor Yes: 6 drop sensors  
Programare Daily scheduling  
Tip baterie Litiu ion  
Timpul de funcționare (la poziția minimă) 100 min  
Timp de reîncărcare 4h30  
Tip de reîncărcare Staţie de încărcare  
Auto-reîncărcare    
Sistem de control Yes: remote control  
Capacitatea recipientului pentru praf 0.25  L
Nivel de zgomot 70  dB(A)
Dimensiuni 33.5 x 9.6  cm
Culoare Gri  

Documentație

Întrebări frecvente

Nu aspira suprafețe umede, orice tip de lichide, substanțe fierbinți (cenușă fierbinte, țigări), substanțe cu particule foarte fine (ipsos, ciment, cenușă etc.), bucăți ascuțite deșeuri de mari dimensiuni (sticlă), produse nocive (solvenți, materiale abrazive etc.), produse agresive (acizi, produse de curățare etc.), produse inflamabile sau explozive (substanțe pe bază de ulei sau alcool).
Amplasează stația de încărcare de bază rezemată de un perete, pe o suprafață plană și într-un loc în care aspiratorul robot o poate găsi cu ușurință.
Această locație trebuie nu dispună de niciun obstacol (inclusiv mochete). Lăsă un spațiu liber de cel puțin 1 metru la stânga și la dreapta și de cel puțin 2 metri în fața stației de bază. În cazul în care stația este amplasată într-un colț sau este dificil de găsit, aspiratorul robot nu va putea ajunge la ea.
Amplasează cablul de alimentare al stației de bază de-a lungul peretelui.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Lăsați stația de încărcare de bază conectată permanent la priză (funcția de reîncărcare automată nu este disponibilă dacă stația de încărcare nu este activată).
În modul Random, reîncărcarea este gestionată într-un mod automat.
De fiecare dată când bateria nu mai are suficientă putere, are loc încărcarea automată. Robotul se va conecta el însuși la terminalul de reîncărcare automată.
După ce robotul s-a conectat automat la stația de încărcare, verifică starea ecranului cu LED-uri pentru a te asigura că încărcarea se efectuează corect.
Da, aspiratorul robot poate fi încărcat la stația de încărcare chiar dacă alimentarea aspiratorului robot este oprită.
În modul Smart, reîncărcarea este gestionată într-un mod automat și inteligent.
De fiecare dată când se încheie curățarea cronometrată sau când bateria nu mai are suficientă putere, are loc încărcarea automată. Robotul se va conecta el însuși la terminalul de reîncărcare automată.
După ce robotul s-a conectat automat la stația de încărcare, verifică starea ecranului cu LED-uri pentru a te asigura că încărcarea se efectuează corect.
În modul Smart, robotul se deplasează pe un traseu care îi permite să aspire fiecare zonă doar o singură dată.
Acest mod este ideal pentru curățarea zilnică și pentru camerele cu mobilă puțină și/sau goale.
În modul Random, robotul se deplasează pe un traseu aleator până la descărcarea bateriei.
Acest mod este ideal pentru curățarea intensivă și pentru camerele pline de mobilă și/sau cu un grad înalt de dezordine.
În modul Spot, robotul se deplasează pe un traseu în spirală cu un diametru de aproximativ 1 metru pentru a curăța intensiv un spațiu definit anterior.
Este modul ideal pentru curățare localizată.
Da, prin utilizarea telecomenzii în modul manual. Robotul se deplasează conform comenzilor pe care le tastezi la telecomandă folosind tastele cu săgeți. Pentru utilizarea robotului în acest mod consultă instrucțiunile de utilizare.
Da, poți programa robotul astfel încât să aspire la anumite momente, chiar și atunci când nu te afli acasă. Pentru utilizarea robotului în acest mod consultă instrucțiunile de utilizare. Este chiar posibilă o funcție de curățare zilnică la o anumită oră.
Da, prin apăsarea butonului de pe telecomandă.
Pentru a anula funcția Mute (funcționare silențioasă), apăsă din nou butonul de pe telecomandă.
Amplasează cutia cu bariera virtuală la aproximativ 30 cm în fața locului la care dorești să limitezi accesul. Poziționeaz-o în direcția săgeții unde dorești să creezi bariera virtuală și asigură-te că nimic nu blochează accesul în față. Capătul opus al cutiei cu bariera virtuală trebuie să se afle în contact cu un perete fizic. Păstrează bariera virtuală la distanță de stația de încărcare (mai mult de 3 metri). Dacă bariera virtuală este instalată lângă stația de încărcare, semnalul de la bariera virtuală blochează stația de încărcare și robotul nu va putea reveni la stație.
Nu utiliza simultan mai mult de două bariere virtuale. Mai mult, utilizarea mai multor bariere virtuale pentru o zonă cu suprafață mică poate cauza funcționarea defectuoasă a aparatului.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Nu, covoarele și mochetele nu trebuie să aibă o grosime mai mare de 1,5 cm. Curățarea nu poate fi efectuată dacă covoarele sau mochetele sunt tocite sau au o culoare închisă. Peria laterală nu poate funcționa corect pe covoare și le poate deteriora.
Utilizează aparatul numai după ce ai curățat pardoseala. Ridică și îndepărtează toate obiectele împrăștiate pe pardoseală și toate obiectele instabile deoarece acestea pot crea probleme în timpul aspirării (de exemplu carpete mici, fire, cuie, unghii, etc.).
În plus, nu utiliza aparatul în locuri considerate ca fiind periculoase, de exemplu pe suprafețe umede, sau lângă obiecte fragile sau periculoase, ca de exemplu o lumânare sau un vas din sticlă (în caz contrar, robotul poate lua foc sau se poate deteriora).
Selectează un nivel mai redus al puterii de aspirare.
Este necesar să îl încărci timp de 3 ore și 30 de minute.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice pericol, trebuie să îl înlocuiești la un centru de service autorizat.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice fel de pericol, nu atinge terminalele. Trebuie să scoateți din priză stația de încărcare și să o înlocuiești la un centru de service autorizat.
După fiecare utilizare, golește recipientul pentru praf într-un coș de gunoi. Curăță garniturile compartimentului pentru praf cu o lavetă.
Dacă filtrul anti-praf (filtrul HEPA) este murdar, lovește ușor caseta filtrului în timp ce ții filtrul deasupra coșului de gunoi, pentru a elimina praful în exces. Curăță filtrul cu un aspirator sau cu o perie moale.
Avertisment: Nu ține filtrul sub apă. Apa poate deteriora motorul.
Scoate filtrul de spumă (amplasat în spatele filtrului HEPA), spală-l ușor sub jetul de apă de la robinet și lăsă-l să se usuce timp de cel puțin 12 ore înainte de a-l monta la loc în compartimentul său.
Atunci când observi că funcția de aspirație este mai puțin eficientă, curăță filtrul HEPA sau înlocuiește-l dacă nu este în stare bună.
Opriți imediat alimentarea (pentru a evita orice risc de incendiu sau de deteriorare a aspiratorului robot). Pentru verificare ia legătura cu un centru de service autorizat.
Opriți imediat alimentarea (pentru a evita orice risc de incendiu sau de deteriorare a aspiratorului robot).
Pentru verificare, ia legătura cu un centru de service autorizat.
Da, aspiratorul tău robot ROWENTA este prevăzut cu senzori inteligenți pentru navigare, ce îl protejează împotriva căderii.
Cu toate acestea, pot exista unele situații în care senzorii pentru navigare nu sunt atât de eficienți; de exemplu în jurul marginilor scărilor curbate, unde există mochete lângă scări, pe suprafețe alunecoase și atunci când senzorii sunt obstrucționați.
Poți să efectuezi următoarele verificări:
Trece comutatorul de alimentare în poziția STOP și apoi în poziția START.
Deconectează cablul și apoi conectează-l din nou la stația de încărcare.
Asigură-te că terminalele de încărcare și ferestrele senzorilor nu sunt obstrucționate, apoi șterge corpul principal și stația de încărcare cu o lavetă uscată. Înainte de a usca cu atenție, nu uitați să treci în poziția de oprire comutatorul de alimentare și să oprești robotul.
Verifică dacă există obstacole, ca de exemplu un obiect care reflectă, un scaun, etc. lângă stația de încărcare.
Dacă după toate aceste verificări încărcarea automată tot nu funcționează corect, du aspiratorul robot pentru verificare la o companie autorizată pentru repararea aspiratoarelor.
Robotul tău poate utiliza un număr de limbi (franceză, spaniolă, italiană, engleză, olandeză, germană sau portugheză), în funcție de model. Pentru a selecta limba dorită, apăsă butonul de pe telecomandă.
Verifică:
întrerupătorul de sub robot trebuie se afle în mod corect în poziția „ON” (pornit) și ecranul trebuie să fie aprins aprins.
În caz contrar, încărcă robotul la stația de bază.
Verifică următoarele aspecte:
• Stația de încărcare nu trebuie să se afle pe o carpetă.
• Stația de încărcare nu trebuie expusă la lumina soarelui și nu trebuie să se afle lângă o sursă de căldură.
• Trebuie să se asigure spațiul liber în partea din față și în părțile laterale ale stației de încărcare, conform instrucțiunilor din manualul de utilizare. În caz contrar, mută stația de încărcare sau obiectele aflate în drum.
• Mufa rotundă este conectată corect la stația de încărcare? În caz contrar, conectează mufa rotundă a încărcătorului la stația de încărcare.
• Cablul încărcătorului este conectat la sursa de alimentare electrică? În caz contrar, conectează încărcătorul la sursa de alimentare electrică.
• Există vreun obiect lângă stația de încărcare de bază? În caz afirmativ, îndepărtează toate obiectele din jurul stației de încărcare.
• Există vreun obiect lângă terminalele stației de încărcare? În caz afirmativ, îndepărtează toate obiectele de pe și din jurul terminalelor stației de încărcare.
• Stația de încărcare este dezactivată (led-ul (alimentare) luminează în roșu)? În caz afirmativ, activează stația de încărcare conectând-o la sursa de alimentare electrică.
• Dacă este instalată bariera virtuală, este aceasta amplasată la distanță de stația de încărcare (mai mult de 3 metri)? Se efectuează această verificare deoarece dacă bariera virtuală este instalată lângă stația de încărcare, semnalul de la bariera virtuală blochează stația de încărcare și robotul nu va putea reveni la stație.
Dacă după verificarea tuturor acestor aspecte robotul tot nu poate găsi stația de bază, du aspiratorul robot pentru verificare la un centru de service autorizat.
Verifică:
dacă recipientul pentru praf este plin;
dacă filtrele sunt curate;
dacă există obiecte sau gunoi care ar putea astupa orificiul de aspirație de sub robot.
Verifică:
întrerupătorul de sub robot trebuie să se afle în mod corect în poziția „ON” (pornit) și ecranul trebuie să fie aprins. În caz contrar, încărcă robotul la stația de bază.
Verifică dacă robotul s-a încărcat suficient. În caz contrar, înlocuiește bateriile telecomenzii.
Verifică:
să nu existe niciun obiect sau altceva blocat sub o roată;
să nu se blocheze robotul din cauza denivelărilor pardoselii;
să nu fie afișat niciun mesaj de eroare (consultă secțiunea despre depanare și coduri de eroare din manualul de utilizare).
Stația de încărcare sau robotul nu funcționează. Du aspiratorul robot la un centru de service autorizat.
• Ai îndepărtat complet pelicula de protecție din plastic?
• Ai amplasat bateriile în carcasa peretelui virtual?
• Ai respectat cu strictețe instrucțiunile din manualul de utilizare privind modul de configurare a peretelui virtual?
Du aspiratorul robot la un centru de service autorizat.
Recipientul pentru praf nu a fost detectat. Verifică dacă recipientul pentru praf a fost introdus corect.
Bateria mai are foarte puțină energie. Reîncărcă robotul.
Senzorii care previn căderea robotului funcționează defectuos. Curăță senzorul anti-cădere amplasat sub robot.
Obturatorul funcționează defectuos. Asigură-te că nimic nu este blocat în obturator.
Senzorii din spatele ferestrei frontale funcționează defectuos. Curăță ferestrele frontale.
Senzorul giroscopic funcționează defectuos. Oprește și pornește din nou aparatul.
Motoarele roților funcționează defectuos. Asigură-te că nimic nu este blocat în roți.
Dispozitivul de încărcare funcționează defectuos. Oprește robotul și stația de încărcare. Curățaă terminalele stației de încărcare de sub robot și terminalele bazei de încărcare și apoi repornește robotul și stația de încărcare.
Periile laterale funcționează defectuos. Asigură-te că nimic nu este prins în perii.
Motorul de aspirare funcționează defectuos. Asigură-te mai întâi că nimic nu blochează orificiul de aspirație. Apoi oprește aparatul și reporește după 10 minute.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Bariera virtuală permite limitarea zonelor în care aspiră robotul.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.