ROWENTA Aspirator robot Smart Force Cyclonic RR8043WH

Aspirator robot Smart Force Cyclonic RR8043WH
Cea mai bună performanță de aspirare a prafului de la Rowenta!*

Rowenta Smart Force™ Cyclonic Connect este un aspirator robot ce oferă printre cele mai bune performanțe de aspirare a prafului pentru toate tipurile de suprafețe. Aspiratorul robot oferă o experiență de curățare fără precedent și în aceclași timp ușoară. Acesta este capabil să aspire praful din orice loc datorită sistemul de navigare de înaltă precizie și a tehnologie avansate. De asemenea, Smart Force beneficiază de o interfață prietenoasă, intuitivă și ușor de utilizat și oferă posibilitatea conectării telefonului la acesta pentru confort sporit.

Referință : RR8043WH

BeneficiiProdus

Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic: Rezultate excepționale de curățare în fiecare zi

Apiratorul robot Rowenta Smart Force™ Cyclonic Connect combină perfect tehnologia Cyclonic și peria motorizată pentru a oferi cele mai bune performanțe de aspirare a prafului pe toate tipurile de suprafețe din clasă, garantând astfel confort maxim și rezultate excepționale.

Apiratorul robot Rowenta Smart Force™ Cyclonic Connect combină perfect tehnologia Cyclonic și peria motorizată pentru a oferi cele mai bune performanțe de aspirare a prafului pe toate tipurile de suprafețe din clasă, garantând astfel confort maxim și rezultate excepționale.

Robotul recunoaște pereții, treptele și mobilierul pentru a oferă sesiuni de cărățare perfecte și în siguranță.

Motorul cu tehnologie avansată oferă rezultate optime, robotul având un design compact și garantează performanțe de top perioadă îndelungată.

Bucură-te de control absolut și confort sporit datorită funcției inteligente ce permite conectarea telefonului la robot pentru a monitoriza în detaliu sesiunile de curățat pe care acesta le-a finalizat.

Smart Force beneficiază de o baterie din litiu ce oferă o autonomie de până la 60 de minute.

*printre roboții de curățenie Rowenta

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie Rotative central brush  
Tipul de perie Hair brush  
Sistem Cyclonic    
Motorizare Motor fără perii  
Programe de curățare Curățare inteligentă  
Niveluri de putere 3  
Tipul de navigație Intelligent: Laser & Camera  
Gestionarea obstacolelor Laser camera  
Gestionarea scărilor Yes: 3 drop sensors  
Pereți virtuali No  
Programare Multi-scheduling via Application  
Tip baterie Litiu ion  
Timpul de funcționare (la poziția minimă) 60 min  
Timp de reîncărcare 3 h  
Tip de reîncărcare Staţie de încărcare  
Auto-reîncărcare    
Charge & Go    
Aplicație Yes: connected wifi  
Sistem de control Yes: application  
Capacitatea recipientului pentru praf 0.3  L
Robot vorbitor No  
Altele Perie pentru animale  
Nivel de zgomot 80  dB(A)
Mâner de transport    
Dimensiuni 30 x 14  cm

Întrebări frecvente

Nu aspira suprafețe umede, orice tip de lichide, substanțe fierbinți (cenușă fierbinte, țigări), substanțe cu particule foarte fine (ipsos, ciment, cenușă etc.), bucăți ascuțite deșeuri de mari dimensiuni (sticlă), produse nocive (solvenți, materiale abrazive etc.), produse agresive (acizi, produse de curățare etc.), produse inflamabile sau explozive (substanțe pe bază de ulei sau alcool).
Amplasează stația de încărcare de bază rezemată de un perete, pe o suprafață plană și într-un loc în care aspiratorul robot o poate găsi cu ușurință.
Această locație trebuie nu dispună de niciun obstacol (inclusiv mochete). Lăsă un spațiu liber de cel puțin 1 metru la stânga și la dreapta și de cel puțin 2 metri în fața stației de bază. În cazul în care stația este amplasată într-un colț sau este dificil de găsit, aspiratorul robot nu va putea ajunge la ea.
Amplasează cablul de alimentare al stației de bază de-a lungul peretelui.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Lăsați stația de încărcare de bază conectată permanent la priză (funcția de reîncărcare automată nu este disponibilă dacă stația de încărcare nu este activată).
Amplasează cutia cu bariera virtuală la aproximativ 30 cm în fața locului la care dorești să limitezi accesul. Poziționeaz-o în direcția săgeții unde dorești să creezi bariera virtuală și asigură-te că nimic nu blochează accesul în față. Capătul opus al cutiei cu bariera virtuală trebuie să se afle în contact cu un perete fizic. Păstrează bariera virtuală la distanță de stația de încărcare (mai mult de 3 metri). Dacă bariera virtuală este instalată lângă stația de încărcare, semnalul de la bariera virtuală blochează stația de încărcare și robotul nu va putea reveni la stație.
Nu utiliza simultan mai mult de două bariere virtuale. Mai mult, utilizarea mai multor bariere virtuale pentru o zonă cu suprafață mică poate cauza funcționarea defectuoasă a aparatului.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice pericol, trebuie să îl înlocuiești la un centru de service autorizat.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice fel de pericol, nu atinge terminalele. Trebuie să scoateți din priză stația de încărcare și să o înlocuiești la un centru de service autorizat.
După fiecare utilizare, golește recipientul pentru praf într-un coș de gunoi. Curăță garniturile compartimentului pentru praf cu o lavetă.
Poți să efectuezi următoarele verificări:
Trece comutatorul de alimentare în poziția STOP și apoi în poziția START.
Deconectează cablul și apoi conectează-l din nou la stația de încărcare.
Asigură-te că terminalele de încărcare și ferestrele senzorilor nu sunt obstrucționate, apoi șterge corpul principal și stația de încărcare cu o lavetă uscată. Înainte de a usca cu atenție, nu uitați să treci în poziția de oprire comutatorul de alimentare și să oprești robotul.
Verifică dacă există obstacole, ca de exemplu un obiect care reflectă, un scaun, etc. lângă stația de încărcare.
Dacă după toate aceste verificări încărcarea automată tot nu funcționează corect, du aspiratorul robot pentru verificare la o companie autorizată pentru repararea aspiratoarelor.
Verifică:
dacă recipientul pentru praf este plin;
dacă filtrele sunt curate;
dacă există obiecte sau gunoi care ar putea astupa orificiul de aspirație de sub robot.
După ce urmezi instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigură-te că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încerca să demontezi sau să repari tu aparatul, ci ia legătura cu un centru de service autorizat.
Bariera virtuală permite limitarea zonelor în care aspiră robotul.