ROWENTA Aspirator vertical X-Pert Essential 260 RH7329WO

Aspirator vertical X-Pert Essential 260 RH7329WO
performanță de top

Menține-ți casa curată oricând, fără constrângeri, datorită aspiratorului vertical Rowenta X-Pert Essential 260. Acesta oferă performanțe de top pe orice tip de podea datorită periei unice, sau orice suprafață datorită mânerului detașabil. Rowenta X-Pert Essential va deveni partenerul tău zilnic pentru sesiunile de curățat, oferind rezultate perfecte de fiecare dată chiar și pentru zonele greu accesibile.

Referință : RH7329WO

BeneficiiProdus

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert Essential 260: Cel mai bun compromis între performanță și versatilitate

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert Essential 260 îți oferă posibilitatea de a-ți curăța casa în deplină libertate, oferindu-ți confortul unui aspirator fără cablu de alimentare.

Cu doar o simplă apăsare de buton, acesta devine un aspirator de mână, ideal pentru a curăța orice suprafață sau curăța pânzele de păianjeni și locurile greu accesibile datorită accesoriului dedicat.

Capul de aspirare exclusiv Power Slim Vision beneficiază de o perie motorizată (de până la 6500 rpm) pentru a îndepărta eficient praful de pe toate tipurile de suprafețe.

Rowenta X-Pert Essential dispune de lumini LED pentru a aspira cu ușurință zonele cu luminozitate redusă, în timp ce furca inteligentă îți permite să aspiri praful de sub mobilier.

Aspiratorul va menține un nivel optim de performanță în timp datorită tehnologiei Advanced Cyclonic ce presupune o separare îmbunătățită a aerului de praf.

De asemenea, X-Pert Essential oferă un mâner ergonomic și un declanșator ușor de utilizat ce nu necesită o apăsare continuă.

Toate acestea vin la pachet cu bateria de 21.9 V Litiu - Ion ce oferă o autonomic de până la 25 de minute pentru sesiuni de curățare perfecte.

Caracteristici tehnice/Comparare

Categoria aspiratoarelor verticale fără fir Aspirator vertical multifuncțional  
Tehnologie Tehnologie ciclonică  
Poziții pentru putere și viteză 1  
Tip baterie Litiu ion  
Tensiune 21,9 V  
Indicator pentru timpul de funcționare 2  
Timp de reîncărcare 3H  
Tip de reîncărcare Bază de încărcare  
Forma duzei de aspirare Dreptunghiulară  
Denumirea duzei de aspirare Cap de aspirare Power Slim  
Sistem de vizualizare: "Iluminare LED"    
Sistem de curățare a periei    
Capacitatea recipientului pentru praf 0.4  L
Filtrare Spumă  
Nivel de zgomot 78  dB(A)
Culoare Negru % Roz  
Altele 2 perii  

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.