ROWENTA Aspirator vertical X-Pert 160 RH7233WO

Aspirator vertical X-Pert 160 RH7233WO
Partenerul tău ideal pentru a curăța într-un timp record!

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert 160 aspiră praful dintr-o singură mișcare pentru sesiuni de curățare rapide. Benediciază de confortul oferit de utilizarea unui aspirator fără sac și fără fir, combinat cu o baterie de înaltă calitate Lithium ce dispune de o autonomie de până la 45 de minute*. De asemenea, aspiratorul oferă versatilitate sporită, pentru a curăța ori suprafață din locuința ta.

Referință : RH7233WO

*autonomie maximă atunci când este folosit aspiratorul de mână la poziția Min

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert 160 a fost proiectat special pentru a oferi sesiuni de curățare rapide și ușoare datorită versatilității și a autonomiei de lungă durată.

Bateria de înaltă calitate oferă o autonomie de 45 de minute (pentru utilizarea aspiratorului de mână la poziția Min) și asigură performanțe înalte de lungă durată.

Aspiratorul 3 în 1 oferă posibilitatea de a curăța orice suprafață din locuința ta datorită capului de aspirare echipat cu lumini LED ce permit aspirarea prafului din zonele greu accesibile.

Rowenta X-Pert 160 îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru sesiuni de curățat ușoare, fără compromisuri legate de performanță datorită periei motorizate, a motorului puternic DC și a tehnologiei Ciclonice.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Categoria aspiratoarelor verticale fără fir Aspirator vertical multifuncțional  
Tehnologie Tehnologie ciclonică  
Poziții pentru putere și viteză 2  
Tip baterie Litiu ion  
Tensiune 22V  
Timp de reîncărcare 5 ore  
Tip de reîncărcare Bază de încărcare montată pe perete  
Sistem de vizualizare: "Iluminare LED"    
Forma duzei de aspirare Dreptunghiulară  
Sistem de curățare a periei    
Duză de spaţii înguste    
Easy brush    
Capacitatea recipientului pentru praf 0.5  L
Filtrare Washable filter - ref: ZR005202  
Charging Base    
Weight without accessories 2,2  kg
Format Standard  
Culoare Negru & Roșu  

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.