ROWENTA PERIE CU AER CALD PREMIUM CARE CF7830F0

PERIE CU AER CALD PREMIUM CARE CF7830F0
Uscare perfectă și coafuri fermecătoare

Peria cu aer cald de la Rowenta este instrumentul esenţial pentru styling dacă îţi doreşti coafuri variate şi rezultate perfecte de fiecare dată. Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri, iar setul de 5 accesorii oferă o gama completă de opţiuni de styling. Aceasta îi conferă părului volum şi strălucire, datorită învelişului Cashmere Keratin şi generatorului de ioni care împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos.

Referință : CF7830F0

OBȚINE COAFURA PE CARE ȚI-O DORESTI!

Peria cu aer cald de la Rowenta combină performanţa de uscare, datorată motorului puternic de 1200 W, cu posibilităţile infinite de a-ţi personaliza stilul.

Acest instrument de styling de înalta performanţă oferă rezultate perfecte pentru orice tip de păr cu ajutorul setărilor adaptabile şi a setului versatil cu 5 accesorii incluse.

Peria ceramică cu diametru de 38 mm, ideală pentru bucle lejere, oferă coafuri impecabile şi strălucire maximă.

Accesoriul pentru îndreptarea părului menţine volumul natural în timp ce îţi usuci şi îţi întinzi părul.

Cel pentru volum, ideal pentru părul moale, de lungime medie, permite modelarea părului şi adaugă volum de la rădăcină.

Concentratorul eliberează un flux de aer precis pentru finisarea coafurii şi o uscare rapidă. Pieptenele, instrumentul indispensabil pentru aranjarea rapidă a părului şi un aspect natural.

Datorită învelișului Cashmere Keratin cu ulei de argan, ce protejează şi ajută la prevenirea deteriorării părului, şi generatorului de ioni, ce hidratează şi are un efect puternic antistatic, părul devine mătăsos şi strălucitor.

Cele 2 setări pentru fluxul de aer şi temperatură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp, în timp de treapta de aer rece fixează coafura la finalul sesiunii, pentru look glamour, perfect îngrijit, ce durează mai mult timp.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1200  
Setări viteză/temperatură 2  
Jet de aer rece    
Înveliş Cashmere Keratin  
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametru 38  mm
Diametre multiple n/a  
Forma Rotundă  
Timp de ondulare reglabil NO  
Accesorii 1: Perie ceramică, accesoriu pentru îndreptarea părului  
Accesorii 2: Accesoriu pentru volum  
Accesorii 3: Pieptene, concentrator  
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240   
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Alb/roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.