ROWENTA FOR ELITE Perie pentru îndreptarea părului Instant Straight CF5712F0

Perie pentru îndreptarea părului Instant Straight CF5712F0
PENTRU O ÎNDREPTARE A PĂRULUI ULTRA-RAPIDĂ, ÎN FIECARE ZI

Cu peria pentru îndreptat părul Rowenta Instant Straight, îţi poţi peria şi întinde părul ultra rapid, dintr-o singură mișcare. Este perfectă pentru utilizare zilnică, deoarece perii cu înveliş ceramic oferă un efect natural de îndreptare, în timp ce îţi protejează părul. În acelaşi timp, generatorul de ioni asigură un păr neted și plin de strălucire eliminând efectul de păr electrizat. Produsul dispune de un ecran digital ce indică momentul potrivit de utilizare. Temperatura optimă de 210°C te ajută sa-ți îndrepți părul ușor și rapid, pentru rezultate perfecte chiar la tine acasă.

Referință : CF5712F0

Îndreptare a părului ultra rapidă și ușoară

Instant Straight este combinaţia perfectă între o perie de păr şi o placă de îndreptat părul, pentru rezultate rapide obţinute prin mişcări familiare.

Datorită perilor ceramici încălziţi, părul este întins într-un mod natural, produsul fiind perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

Totodată, ionii negativi produși de generatorul specializat reduc energia statică și tendința de încrețire a părului, pentru ca tu să te bucuri de un păr neted, strălucitor și ușor de stilizat.

Ecranul digital îți indică momentul în care peria atinge temperatura optimă de folosire (210°C), pentru rezultate rapide și o îndreptare naturală a părului.

Designul compact, mănerul ergonomic, cablul rotativ 360° și funcția de oprire automată îți oferă confort și ușurință în utilizare, în siguranță deplină.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 35  
Setări temperatură 210°C  
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire  
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Oprire automată Da  
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Specificații tehnice
Voltaj 230   
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Ceramic  
Culoare Negru și roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.