ROWENTA FOR ELITE Perie pentru îndreptarea părului Instant Straight CF5712F0

Perie pentru îndreptarea părului Instant Straight CF5712F0

PENTRU O ÎNDREPTARE A PĂRULUI ULTRA-RAPIDĂ, ÎN FIECARE ZI

Cu peria pentru îndreptat părul Rowenta Instant Straight, îţi poţi peria şi întinde părul ultra rapid, dintr-o singură mișcare. Este perfectă pentru utilizare zilnică, deoarece perii cu înveliş ceramic oferă un efect natural de îndreptare, în timp ce îţi protejează părul. În acelaşi timp, generatorul de ioni asigură un păr neted și plin de strălucire eliminând efectul de păr electrizat. Produsul dispune de un ecran digital ce indică momentul potrivit de utilizare. Temperatura optimă de 210°C te ajută sa-ți îndrepți părul ușor și rapid, pentru rezultate perfecte chiar la tine acasă.

Referință : CF5712F0

Îndreptare a părului ultra rapidă și ușoară

Instant Straight este combinaţia perfectă între o perie de păr şi o placă de îndreptat părul, pentru rezultate rapide obţinute prin mişcări familiare.

Datorită perilor ceramici încălziţi, părul este întins într-un mod natural, produsul fiind perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

Totodată, ionii negativi produși de generatorul specializat reduc energia statică și tendința de încrețire a părului, pentru ca tu să te bucuri de un păr neted, strălucitor și ușor de stilizat.

Ecranul digital îți indică momentul în care peria atinge temperatura optimă de folosire (210°C), pentru rezultate rapide și o îndreptare naturală a părului.

Designul compact, mănerul ergonomic, cablul rotativ 360° și funcția de oprire automată îți oferă confort și ușurință în utilizare, în siguranță deplină.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 35  W
Setări temperatură 210°C  
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire  
Generator de ioni    
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Oprire automată Da  
Voltaj 230  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Ceramic  
Culoare Negru și roz  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.