ROWENTA FOR ELITE Placă de păr Glam Liss 2 în 1 SF1012F0

Placă de păr Glam Liss 2 în 1 SF1012F0
Îndreptare perfectă și bucle fermecătoare

Placa de îndreptat părul 2 în 1 Glam Liss permite realizarea unor coafuri infinite, de la bucle şi onduleuri superbe la un păr neted, perfect îndreptat. Cele 2 setări de temperatură, de până la 230°C, pot fi reglate în funcţie de tipul de păr şi permit obținerea unor rezultate perfecte într-un timp record, iar datorită învelișului ceramic, care protejează împotriva supraîncălzirii, părul tău este mătăsos şi strălucitor.

Referință : SF1012F0

PLACĂ DE ÎNDREPTAT PĂRUL 2 în 1: ÎNDREPTARE PERFECTĂ ȘI BUCLE FERMECĂTOARE

Placa de îndreptat părul Glam Liss 2 în 1 este aparatul de coafat ușor de utilizat, cu ajutorul căruia poţi realiza coafuri infinite.

Permite îndreptarea impecabilă a părului și o coafură perfect finisată de fiecare dată.

Adaptabilitatea acestui aparat este pe măsura performanței, acesta atingând o temperatură ridicată de 230°C care asigură obținerea unor rezultate optime într-un timp record.

Plăcile mobile se ajustează automat în funcţie de grosimea şuviţei de păr, asigurând o presiune constantă şi uniformă asupra părului pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri, dintr-o singură mişcare.

Designul subţire cu margini rotunjite al plăcilor este special conceput pentru stilizarea cu uşurinţă a coafurii, vârfurilor şi bretonului.

Părul îşi păstrează fineţea şi strălucirea datorită învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

Cu Glam Liss 2 în 1 poţi crea coafuri infinite, stilate şi fermecătoare.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 180 şi 230  °C
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 30  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Garanție 2 ani  
Altele Îndreptare şi bucle  
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Puteți continua să utilizați produsele dumneavoastră obișnuite, cum ar fi geluri de coafat, balsamuri de păr, spumă de păr etc. Sau, mai bine, utilizați produse de protecție împotriva căldurii, concepute special pentru bucle și îndreptare. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată placa de îndreptare a părului dacă ați aplicat un balsam relaxant pentru păr, deoarece vă poate deteriora grav părul.
Nu, dacă îl îndreptați cu o placă de îndreptat clasică. După șamponare, este nevoie de aplicarea unui balsam. Folosiți uscătorul de păr până ce părul este aproape complet uscat.
Puteți folosi placa de îndreptat părul Wet & Dry atât pe părul uscat, cât și pe părul ud.
Începeți întotdeauna cu firele de păr de dedesubt: începeți mai întâi de la bază, deplasați-vă pe lateral și finisați în față.
Evitați mișcările bruște în timp ce vă coafați; îndreptați fiecare secțiune o singură dată, într-o mișcare continuă. Repetați mișcarea dacă este necesar.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
• Coafură scurtă sau stratificată sau fir de păr subțire și fragil: plăci de îndreptat înguste sau normale.
• Păr lung (mai jos de umeri): plăcile late facilitează și accelerează procesul de îndreptare.
• Fir de păr gros, dezordonat, greu de îndreptat sau neîngrijit: plăci negre de îndreptat profesioniste.
Acestea sunt în principal destinate femeilor cu păr care este greu de îndreptat, ondulat, creț sau foarte lung. Cu acestea câștigați timp și obțineți rezultate excelente.
• Păr fin, fragil sau degradat: între 80 și 150°C.
• Păr normal, fin sau moale: între 150 sau 170°C.
• Păr creț, ondulat sau foarte creț: între 170 și 190°C.
• Păr de tip african sau cârlionțat: între 190 și 230°C.
Anumite modele au un sistem de reglare automată a temperaturii în funcție de tipul de păr și de aspectul acestuia.
Puteți folosi placa de întins părul Lissima pe păr lung, pe un păr de lungime medie și stratificat, precum și pentru tunsori scurte de tip bob.
Acest sistem permite plăcilor să se adapteze la grosimea firului de păr și de a rămâne permanent în contact cu firul de păr pentru o îndreptare mai eficientă.
Aceasta permite o adaptare automată la temperatura optimă în funcție de tipul de păr (cârlionțat, creț etc.) și de aspectul părului (sănătos, degradat etc.) pentru a-l proteja.
Acest tip de înveliș protejează în mod natural părul de efectele căldurii, conferindu-i strălucire.