ROWENTA Uscător de păr Handy Dry CV1630F0

Uscător de păr Handy Dry CV1630F0

USCARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ A PĂRULUI

Cu Handy Dry obții sesiuni eficiente de uscare într-un confort deplin. Uscătorul de păr Rowenta este ușor de folosit și dispune de 2000 Effiwatts putere pentru a garanta o uscare rapidă a părului cu un consum redus de energie, alături de un design compact și ergonomic.

Referință : CV1630F0

USCARE RAPIDĂ ȘI USOARĂ, CU REZULTATE PERFECTE DE STILIZARE

Handy Dry îți pune la dispoziție rezultate excelente de stilizare și sesiuni de uscare fără efort.

Uscătorul de păr Rowenta oferă rezultate sigure într-un timp scurt, datorită puterii de 2000 Effiwatts, cu un consum redus de energie.

Designul inteligent al produsului maximizează intrarea aerului, cu ajutorul deschiderii posterioare cu grilaj metalic. Concentratorul subțire oferă un nivel remarcabil de precizie până la ultimul detaliu, pentru coafuri pline de farmec.

Produsul este prevăzut 2 setări intuitive de temperatură. are un design ergonomic, compact și o greutate redusă pentru oferi o experiență de utilizare a produsului căt mai ușoară și rezultate optime.

Mai mult, treaptă de aer rece te ajută să fixezi coafura la finalul ședinței de uscare. Uscătorul de păr Handy Dry este combinația perfectă între rezultate perfecte de uscare și comoditate în folosire.

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.