ROWENTA FOR ELITE Uscător de păr Studio Dry CV5432F0

Uscător de păr Studio Dry CV5432F0
EFICIENŢĂ REMARCABILĂ PENTRU O USCARE RAPIDĂ ŞI REZULTATE PERFECTE DE STILIZARE

Cu Studio Dry 3 obții sesiuni eficiente de uscare într-un confort deplin. Uscătorul de păr Rowenta dispune de 2400 Effiwatts putere pentru a garanta o uscare rapidă a părului cu un consum redus de energie, alături de un design compact și o varietate de caracteristici îmbunătățite.

Referință : CV5432F0

SESIUNI PERFECTE DE USCARE ȘI STILIZARE, CU EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Studio Dry 3 oferă eficienţă remarcabilă şi control perfect pentru coafuri superbe, rapid şi fără efort.

Uscătorul de păr Rowenta garantează o performanță și eficiență înaltă de uscare datorită puterii de 2400 Effiwatts, cu un consum redus de energie. Designul inteligent al produsului maximizează intrarea aerului, cu ajutorul deschiderii posterioare cu grilaj metalic.

Cele 6 setări de viteză și temperatură reglează fluxului de aer și temperatura, pentru sesiuni de uscare și stilizare potrivite pentru orice tip de păr.

Generatorul de ioni reduce electrizarea părului pentru ca acesta să devină neted, strălucitor și ușor de stilizat.

Treaptă de aer rece ajută la fixarea coafurii la finalul ședinței de uscare pentru rezultate durabile.

Mai mult, uscătorul de păr are o o greutate redusă și un design compact pentru mai multă ușurință în folosire.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1900  
Performanţă 2400  Effiwatts
Viteza aerului (km/h) 90  
Viteza de uscare 5,6  g/min
Dimensiuni duze 10  mm
Setări temperatură 3  
Setări viteză/temperatură 6  
Jet de aer rece    
Concentrator 1  
Tip de difuzor Standard  
Diffuser    
RESPECT PENTRU PĂR
Generator de ioni    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Compact    
Inel de agăţare    
Funcţie ECO    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru și roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.