ROWENTA UMIDIFICATOR AQUA PERFECT HU5220F0

UMIDIFICATOR AQUA PERFECT HU5220F0
Nivel de umiditate perfect pentru confort optim

Descoperă umidificator silențios Aqua Perfect ce oferă un nivel optim de umiditate în locuință, protejându-te de efectele negative ale aerului uscat. Produsul emite un abur puternic, fiind prevăzut cu trei trepte de viteză ce pot fi ajustate în funcție de nevoile tale. Datorită funcției Auto Confort nivelul de umiditate este ajustat automat în funcție de temperatura din cameră. Mai mult, produsul asigură confort optim datorită designului ergonomic și sistemului antibacterian de la nivelul rezervorului de apă.

Referință : HU5220F0

BeneficiiProdus

UMIDIFICATORUL AQUA PERFECT: UMIDITATE PERFECTĂ  PENTRU O LOCUINȚĂ CONFORTABILĂ

Descoperă umidificator silențios Aqua Perfect ce oferă un nivel optim de umiditate în locuință, protejându-te de efectele negative ale aerului uscat.

Produsul emite un abur puternic, fiind prevăzut cu trei trepte de viteză ce pot fi ajustate în funcție de nevoile tale. Umidificatorul Rowenta este prevăzut cu 3 setări inteligente:

  • Funcția Auto Confort: nivelul de umiditate este ajustat automat în funcție de temperatura din cameră;
  • Funcția Control: pentru un nivel de umiditate stabilit între 45% RH și 90% RH;
  • Funcția de Abur Continuu: pentru o emisie constantă de abur.

Mai mult, produsul asigură confort optim datorită silențiozității produsului, designului ergonomic, sistemului antibacterian de la nivelul rezervorului de apă de mare capacitate și setării pentru utilizare pe timp de noapte, cu un cronometru integrat ce funcționează până la 12 ore.

Caracteristici tehnice/Comparare

TEHNOLOGIE
Tipul de produse Umidificator  
Tip de tehnologie Ultra-sonic  
Funcție de încălzire    
Abur Cald și rece  
PERFORMANȚĂ
Emisie de abur 380  
Suprafața efectivă 53,6 m2  
Capacitatea rezervorului de apă (L) 5,9  L
Timpul de funcționare până la 30 de ore  
Nivelul de zgomot până la 40  dB(A)
Număr de viteze 3  
Room coverage >40 m2  
FUNCȚII INTELIGENTE
Mod automat    
Regim de noapte    
Higrometru    
Indicator de nivel al umidității aerului    
Reglarea umidității Da  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Acțiune antibacteriană    
Indicator pentru nivelul apei    
Oprire automată    
Rezervor de apă detașabil    
Panou de comandă Electronic  
Cronometru 12  h
Lumină ambientală    
Mâner Pliabil  
Accesorii suplimentare incluse 2 plicuri cu soluție pentru detartrare  
Putere 110  
Altele 220-240 V 50-60 Hz  
Culoare Argintiu/negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Înainte de a-l curăţa, opriți întotdeauna aparatul și scoateţi-l din priză.
Nu scufundaţi niciodată baza produsului sau cablul de alimentare și ştecărul în apă sau în orice alt lichid. Nu utilizați detergenți sau produse abrazive pentru a curăța aparatul.
Este important să curățați periodic rezervorul de apă, camera de nebulizare (în jurul discului ceramic) și orificiile de ventilație de sub aparat.
Curățarea discului: curățarea regulată a discului ceramic împiedică depunerea calcarului. Nu utilizați ustensile dure sau abrazive pentru a evita deteriorarea discului.
Curățarea rezervorului de apă: scoateți cartușul anticalcar (în funcție de model) și clătiți-l în apă curată, apoi spălați rezervorul și capacul acestuia cu apă și detergent.
Curățarea camerei de nebulizare: umpleți camera de nebulizare cu un amestec de apă și de oțet alb în cantități egale, lăsați amestecul să acționeze timp de 4 ore, apoi vărsați lichidul și clătiți camera cu apă curată (N.B.: asigurați-vă că apa nu intră în orificiul ventilatorului).
Asigură-te că:
• Temperatura ambientală nu este prea mică.
• Rezervorul nu este plin.
• Performanța dispozitivului este potrivită pentru dimensiunea camerei.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.