ROWENTA VENTILATOR CLASSIC VU6140F0

VENTILATOR CLASSIC VU6140F0

Un ventilator turn atragător şi foarte uşor de folosit

Ventilatorul Classic tip turn oferă prospeţime, fiind un produs foarte uşor de transportat. Dispunând de 3 viteze şi oscilaţie reglabilă, acesta se adapteză perfect la orice situaţie. Cronometrul integrat de până la 2 ore va opri ventilatorul în locul tău, pentru mai mult confort şi siguranţă.

Referință : VU6140F0

ACUM TE POŢI RĂCORI ÎN ORICE MOMENT!

Acest ventilator turn combină design-ul atractiv şi funcţiile uşor de utilizat cu fluxul de aer puternic, oferindu-ţi o senzaţie de răcorire în orice moment.

Uşor de poziţionat sau de depozitat, acesta nu face niciun compromis în ceea ce priveşte performanţa, asigurând o difuzie perfectă a aerului în întreaga încăpere.

Poţi alege puterea fluxului de aer datorită celor 3 setări de viteză, dar şi între o difuzie a aerului oscilantă sau focusată pe un singur loc.

Pentru un confort sporit, ventilatorul dispune de un cronometru integrat de până la 2 ore ce va opri ventilatorul în locul tău, pentru mai mult confort şi siguranţă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Mâner    
Cronometru    
Cronometru 2  h
Ecran Nu  
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Nivel minim de zgomot 50  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 59  dB(A)
Oprire automată    
IP 20  
Autonomie Nu  
Tensiune 220  V
Frecvență 50-60  Hz
Motor tropical    
Putere 35  W

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.