ROWENTA VENTILATOR CLASSIC VU6140F0

VENTILATOR CLASSIC VU6140F0
Un ventilator turn atragător şi foarte uşor de folosit

Ventilatorul Classic tip turn oferă prospeţime, fiind un produs foarte uşor de transportat. Dispunând de 3 viteze şi oscilaţie reglabilă, acesta se adapteză perfect la orice situaţie. Cronometrul integrat de până la 2 ore va opri ventilatorul în locul tău, pentru mai mult confort şi siguranţă.

Referință : VU6140F0

ACUM TE POŢI RĂCORI ÎN ORICE MOMENT!

Acest ventilator turn combină design-ul atractiv şi funcţiile uşor de utilizat cu fluxul de aer puternic, oferindu-ţi o senzaţie de răcorire în orice moment.

Uşor de poziţionat sau de depozitat, acesta nu face niciun compromis în ceea ce priveşte performanţa, asigurând o difuzie perfectă a aerului în întreaga încăpere.

Poţi alege puterea fluxului de aer datorită celor 3 setări de viteză, dar şi între o difuzie a aerului oscilantă sau focusată pe un singur loc.

Pentru un confort sporit, ventilatorul dispune de un cronometru integrat de până la 2 ore ce va opri ventilatorul în locul tău, pentru mai mult confort şi siguranţă.

Caracteristici tehnice/Comparare

CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Mâner    
Cronometru    
Cronometru 2  h
Ecran Nu  
SILENȚIOZITATE
Nivel minim de zgomot 50  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 59  dB(A)
FUNCȚII INTELIGENTE
SIGURANȚĂ
Oprire automată    
IP 20  
SPECIFICAȚII TEHNICE
Tensiune 220  V
Frecvență 50-60  Hz
Motor tropical    
Putere 35  
Autonomie Nu  

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.