ROWENTA VENTILATOR ESSENTIAL VU4110F0

VENTILATOR ESSENTIAL VU4110F0

Calitate înaltă, siguranță 100%

Ventilatorul Rowenta Essential oferă o senzaţie imediată de aer proaspăt și siguranță mulțumită funcţiile sale de protecție care îţi permit sa te răcoreşti fără niciun stres. Acest ventilator eco are un consum redus de energie electrică şi în acelaşi timp, este echipat cu un motor puternic care produce un flux de aer de până la 55 m³/ min, cu 3 setări de viteză şi un grilaj de siguranţă pentru copii.

Referință : VU4110F0

PERFORMANŢĂ DE ÎNALTĂ CALITATE ŞI SIGURANŢĂ ABSOLUTĂ!

Oferind o senzaţie de răcorire imediată în totală siguranţă, Rowenta Essential este ventilatorul perfect pentru întreaga familie.

Cu un grilaj de siguranţă robust ce asigură protecţie împotriva accidentelor mai ales pentru copii, acest ventilator oferă performanţe de economisire a energiei, consumând mai puţină energie electrică, chiar şi cand este setat pe poziţie maximă*.

Dispune de trei setări de viteză ce oferă un flux de aer puternic de pana la 55 m³/ min, cu un diametru larg pentru o difuzie optimă a aerului în întreaga încapere.

Produsul oferă posibilitatea de a oscila automat având și înălţime reglabilă şi un mâner integrat pentru a uşura transportul, Rowenta Essential este ventilatorul perfect pentru orice spaţiu, oferind o senzaţie de răcorire în totală siguranţă.

*Comparat cu modelul anterior Classic, pe poziţie maximă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip Clasic  
Model Cu stativ  
Diametru 40  cm
Diametru (inch) 16  
Înălțime maximă 1.4  m
Înălțime minimă 1.2  m
Dimensiuni (LxÎxA) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
Debit maxim de aer (m3/min) 60  
Debit minim de aer (m3/min) 45  
Viteza maximă a aerului (N) 2,7  
Rotaţie automată    
Orientare reglabilă    
Număr de palete 3  
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Mâner    
Ecran Nu  
Lungimea cablului de alimentare 1,5  m
Nivel minim de zgomot 51  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 58  dB(A)

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.