ROWENTA VENTILATOR ESSENTIAL VU4110F0

VENTILATOR ESSENTIAL VU4110F0
Calitate înaltă, siguranță 100%

Ventilatorul Rowenta Essential oferă o senzaţie imediată de aer proaspăt și siguranță mulțumită funcţiile sale de protecție care îţi permit sa te răcoreşti fără niciun stres. Acest ventilator eco are un consum redus de energie electrică şi în acelaşi timp, este echipat cu un motor puternic care produce un flux de aer de până la 55 m³/ min, cu 3 setări de viteză şi un grilaj de siguranţă pentru copii.

Referință : VU4110F0

PERFORMANŢĂ DE ÎNALTĂ CALITATE ŞI SIGURANŢĂ ABSOLUTĂ!

Oferind o senzaţie de răcorire imediată în totală siguranţă, Rowenta Essential este ventilatorul perfect pentru întreaga familie.

Cu un grilaj de siguranţă robust ce asigură protecţie împotriva accidentelor mai ales pentru copii, acest ventilator oferă performanţe de economisire a energiei, consumând mai puţină energie electrică, chiar şi cand este setat pe poziţie maximă*.

Dispune de trei setări de viteză ce oferă un flux de aer puternic de pana la 55 m³/ min, cu un diametru larg pentru o difuzie optimă a aerului în întreaga încapere.

Produsul oferă posibilitatea de a oscila automat având și înălţime reglabilă şi un mâner integrat pentru a uşura transportul, Rowenta Essential este ventilatorul perfect pentru orice spaţiu, oferind o senzaţie de răcorire în totală siguranţă.

*Comparat cu modelul anterior Classic, pe poziţie maximă.

Caracteristici tehnice/Comparare

TIPUL PRODUSULUI
Tip Clasic  
Model Cu stativ  
Diametru 40  cm
Diametru (inch) 16  
Înălțime maximă 1.4  m
Înălțime minimă 1.2  m
Dimensiuni (LxÎxA) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
PERFORMANŢA AERULUI
Debit maxim de aer (m3/min) 60  
Debit minim de aer (m3/min) 45  
Viteza maximă a aerului (N) 2,7  
Rotaţie automată    
Orientare reglabilă    
Număr de palete 3  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1,5  m
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Mâner    
Ecran Nu  
SILENŢIOZITATE
Nivel minim de zgomot 51  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 58  dB(A)

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.