Plată securizată

Magazinul dumneavoastră de accesorii Rowenta depune toate eforturile pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor transmise prin internet.

În acest sens, site-ul utilizează unul dintre modulele securizate standard pentru a proteja toate datele legate de informațiile cu caracter personal și metodele de plată: SSL (Secure Socket Layer). SSL permite ca informațiile sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit și acreditările de conectare, să fie transmise în mod securizat. Aceasta este cea mai utilizată procedură din punctul de vedere al standardelor privind tranzacțiile electronice securizate.

De fiecare dată când adresa URL începe cu https:// rowenta.ro // (unde „s” înseamnă securizat), datele dumneavoastră sensibile sunt criptate între computerul dumneavoastră și serverul nostru sau unul dintre portalurile de plată ale Société Générale și niciun intermediar nu le poate accesa.

Puteți achita prin card de credit (Visa, Eurocard, Mastercard). Datele bancare pe care le furnizați sunt securizare de partenerul nostru Société Générale. Compania SIS nu este implicată în procesul tranzacțional de plată și nu reține nicio altă informație decât referințele de plată furnizate de partenerul nostru Société Générale. Prin urmare, SIS nu poate fi considerată responsabilă în cazul unor dificultăți în efectuarea plăților; partenerul nostru Société Générale va pune la dispoziție orice asistență suplimentară necesară pentru soluționarea problemelor legate de tranzacții.