ROWENTA Aparat de tuns Wet & Dry TN5120F0

Aparat de tuns Wet & Dry TN5120F0
EXPERIENŢĂ DE TĂIERE REMARCABILĂ, CHIAR ŞI SUB DUŞ

Aparatul de tuns multifuncţional de performanţă superioară Wet & Dry garantează rezultate precise şi perfecte de fiecare dată. Echipat cu un motor de mare putere, o lamă cu înveliş din titan și o baterie rezistentă, acesta oferă o experiență de tuns eficientă şi convenabilă, chiar şi sub duș.

Referință : TN5120F0

APARAT DE TUNS ROWENTA: PĂR PERFECT TUNS, PE PIELEA USCATĂ SAU SUB DUŞ

Aparatul de tuns pentru păr, barbă şi corp Wet & Dry combină perfect performanţa superioară de tăiere şi confortul în utilizare.

Lama de înaltă calitate cu înveliş din titan garantează eficienţa de tăiere dintr-o singură mişcare şi durabilitatea timp îndelungat.

Datorită celor 2 piepteni ajustabili de mare precizie cu 15 lungimi diferite de tăiere şi reglajului fin cu precizie de 2 mm obţii exact rezultatele dorite de fiecare dată.

Pieptenele specific pentru barbă, cu 3 lungimi de tăiere, asigură o stilizare uşoară şi de efect a bărbii.

Pentru un confort deosebit în utilizare, tehonogia Wet&Dry permite utilizarea sub duş în deplină siguranţă.

Aparatul este complet lavabil pentru întreţinere şi curăţare uşoară.

Stilizează-ţi barba fără griji datorită bateriei cu autonomie optime, de până la 45 de minute.

Uşor de depozitat şi transportat în gentuţa compactă, Wet & Dry este partenerul ideal pentru călătorii, iar tu te poţi bucura de un look impecabil oriunde şi oricând.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Oţel inoxidabil  
Înveliş lame Titan  
Tip de motor Motor DC  
Turația motorului (rpm) 6500  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0,5  mm
Setări de precizie 2  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Păr, barbă şi corp  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Dimensiunea lamei de tăiere a părului 42  mm
Tip de pieptene Ajustabil  
Număr piepteni 2  
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 0,5-29  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 15  
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 2-4-6  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 3  
Autonomie 45  min
Timp de reîncărcare 12  h
Utilizare Fără fir  
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Indicator de încărcare LED  
Depozitare Gentuţă  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Albastru/argintiu  
Voltaj 100-240  V
Funcţie Wet & Dry    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.