ROWENTA Aquaperfect Soft EP9300

Aquaperfect Soft EP9300
EPILARE FĂRĂ DURERE SUB APĂ PENTRU PIELE EXTREM DE FINĂ ȘI CATIFELATĂ

Epilatorul Aquaperfect Soft combină îndepărtarea extrem de eficientă a părului cu tehnologia de îndepărtare fără durere, pentru o piele foarte fină. Atât pentru epilarea pe pielea uscată și cât și sub apă, acesta dispune de un sistem de desensibilizare a pielii cu un cap de epilare cu vibraţii, transformând de fiecare dată îndepărtarea părului într-o experiență plăcută și nedureroasă.

Referință : EP9300D0

EPILATOR REZULTATE PERFECTE FĂRĂ DURERE

Epilatorul Aquaperfect Soft înlătură durerea din sesiunile de epilare.

Sistemul său inovator de desensibilizare a pielii amorţeşte pielea, în timp ce acțiunea calmantă a apei împiedică supraîncălzirea acesteia.

Datorită tehnologiei sale brevetate Micro-Contact, acesta asigură de fiecare dată contactul perfect cu pielea, chiar și în zonele cele mai sensibile, eliminând chiar și cele mai scurte fire de păr.

Rezultatul este o piele netedă și o experiență nedureroasă.

Datorită accesoriilor pentru ras şi pentru axile, detașabile și lavabile, epilatorul Aquaperfect Soft este partenerul ideal pentru sesiuni de epilat fără durere şi o piele fină şi catifelată.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Tehnologie avansată Micro-Contact    
Epilare de mare precizie <0,5mm    
Cap pivotant    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Patente 2  
Tehnologia capului de epilare Cap de epilare cu vibraţii pentru amorţirea pielii  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Tehnologie Soft Sensation    
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
ACCESORII
Accesorii 2  
Accesoriu pentru radere    
Accesoriu pentru axilă    
Gentuţă    
Accesorii suplimentare incluse Periuţă pentru curăţare  
PRACTIC
Zone compatibile Picioare şi corp  
Utilizare Wet & Dry    
Lumină de vizualizare    
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
Funcționare fără cablu    
Indicator de încărcare (dacă este cazul)    
Autonomie (dacă este cazul) 40  min
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Doar pe baterie  
Voltaj BATERIE  V
Putere 4,75  
Lungimea cablului de alimentare 1,5  m
Tip baterie Litiu ion  
Culoare Alb/albastru  
Timp de reîncărcare (dacă este cazul) 1  h

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.