ROWENTA FOR ELITE EPILATOR FLOWER LOVE EP2812F0 CU ACCESORIU PENTRU BĂTĂTURI

EPILATOR FLOWER LOVE EP2812F0 CU ACCESORIU PENTRU BĂTĂTURI
SOLUȚIA PERFECTĂ PENTRU PIELE MĂTĂSOASĂ ȘI TĂLPI FINE

Flower Love este partenerul ideal pentru piele netedă și mătăsoasă, datorită celor 24 de pensete special concepute pentru o epilare eficientă, care îndepărtează până și cele mai scurte fire de păr şi accesoriului pentru îndepărtarea bătăturilor, care îţi asigură tălpi fine şi moi şi o pedichiură perfectă în cel mai scurt timp.

Referință : EP2812F0

BeneficiiProdus

EPILARE DELICATĂ ŞI TĂLPI FINE!

Epilatorul Flower Love combină eficienţa şi rapiditatea în îndepărtarea părului nedorit cu o pedichiură perfectă, realizată cu ajutorul accesoriulul pentru îndepărtarea bătăturilor.

Cu cele 24 de pensete special concepute pentru o epilare eficientă, Flower Love îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr.

În același timp, rola exfoliantă pentru pedichiură indepărtează cu succes bătăturile pentru rezultate ca la salon. Cele două setări de viteză se adaptează perfect zonelor delicate ale corpului și picioarelor, în timp ce bilele pentru masaj reduc sensibilitatea pielii.

Capul de epilare este detașabil și lavabil pentru igienă îmbunătăţită și curățare ușoară.

Epilatorul este prevăzut cu o husă pentru a menține produsul într-o stare bună de utilizare și pentru a facilita depozitarea şi transportarea.

Caracteristici tehnice/Comparare

Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Rolă micro-abrazivă    
Tehnologia capului de epilare Clasică  
Pensete testate dermatologic    
Pensete igienice din oţel inoxidabil    
Accesorii 1  
Perie    
Gentuţă    
Rolă exfoliantă pentru pedichiură    
Zone compatibile Picioare şi corp  
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltaj 220-240  V
Putere 4,8  W
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Negru  
Altele Design compact  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă. În figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor. Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru „zone sensibile”.

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.