ROWENTA Epilator Easy Touch EP1107F0

Epilator Easy Touch EP1107F0
Cea mai simplă soluție pentru piele netedă săptămâni întregi!

Cu Easy Touch, indepărtarea părului nu a fost niciodată mai ușoară și mai rapidă. Cele 24 de pensete oferă o epilare eficientă, îndepărtând chiar de la rădăcină cele mai scurte fire de păr. Datorită desginului compact, epilatorui este ușor de transportat și de utilizat oriunde ai nevoie.

Referință : EP1107F0

Epilatorul Easy Touch: Ultra compact pentru epilare eficientă!

Cu Easy Touch, indepărtarea părului nu a fost niciodată mai ușoară și mai rapidă.

Datorită celor 24 de pensete de mare precizie, Easy Touch înlătură chiar și cele mai scurte fire de păr (0,5 mm) rapid și eficient.

Cele 2 trepte de viteză adaptabile sunt perfecte pentru orice zonă a corpului, iar bilele pentru masaj reduc sensibilitatea pielii în timpul smulgerii părului.

Caracteristici tehnice/Comparare

Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Suprafaţă activă de mari dimensiuni    
Sistem de direcţionare a firelor de păr    
Tehnologia capului de epilare Clasică  
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
Pensete igienice din oţel inoxidabil    
Accesorii 2  
Perie    
Accesorii suplimentare incluse Husă de protecție/geantă  
Zone compatibile Picioare şi corp  
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltaj 220-240  V
Putere 4.47  W
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă. În figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor. Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru „zone sensibile”.

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.