ROWENTA FOR ELITE Epilator Flower Love EP2702F0

Epilator Flower Love EP2702F0
PICIOARE SUPERBE ÎN TIMP RECORD!

Pila electrică Flower Love este soluția perfectă pentru picioare superbe în cel mai scurt timp! Extrem de eficient și ultra compact, este întotdeauna gata de utilizare, indiferent unde te afli. Cu cele două role, una extra exfoliantă pentru a îndepărta pielea îngroşată şi bătăturile și una mai delicată, ideală pentru zonele mai sensibile şi pentru o finisare perfectă, te bucuri de tălpi fine şi moi şi o pedichiură perfectă în cel mai scurt timp.

Referință : EP2702F0

PILA ELECTRICĂ FLOWER LOVE: PICIOARE MOI ŞI FINE ÎN CEL MAI SCURT TIMP!

Pila electrică Flower Love este soluția perfectă pentru picioare fine şi delicate fără niciun efort!

Datorită alimentării la reţea, este mai puternic decât aparatele electrice cu acumulator și asigură eficiență constantă pentru rezultate perfecte la fiecare utilizare.

Rola exfoliantă cu particule micro-abrazive îți garantează picioare moi, înlăturând pielea moartă și întărită pentru rezultate vizibile chiar de la prima utilizare.

Cu două setări pentru viteză, adaptabile în funcţie de sensibilitatea pielii pentru o experienţă mai confortabilă și lipsită de durere, și două role exfoliante cu texturi diferite, exfoliere mai puternică pentru călcâie și exfoliere normală pentru zonele sensibile și pentru finisare, Flower Love se adaptează perfect nevoilor tale, îndepărtând eficient pielea moartă și lăsându-ţi picioarele fine şi moi.

Rolele exfoliante sunt detaşabile şi lavabile pentru igienă îmbunătăţită și curățare ușoară.

Datorită design-ului compact, este ușor de manevrat şi transportat.

Cu pila electrică Flower Love de la Rowenta, pielea întărită este îndepărtată delicat și eficient, pentru picioare perfecte într-o clipă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Reglaje ale vitezei 2  
Alimentare continuă    
Rolă micro-abrazivă    
Accesorii 1  
Rolă pedichiură pentru finisaje    
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltaj 220-240  V
Putere 4,8  W
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Negru/roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă. În figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor. Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru „zone sensibile”.

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.