ROWENTA Fashion EP1025

Fashion EP1025
EPILATOR ULTRA-COMPACT ȘI ULTRA-EFICIENT

Îndepărtarea părului este mai ușoară și mai rapidă ca niciodată cu ajutorul epilatorului Fashion. Cele 24 de pensete special concepute pentru o epilare eficientă permit îndepărtarea de la rădăcină chiar și a celor mai mici fire de păr. Datorită dimensiunilor sale mici, acesta este ușor de transportat și de utilizat, oriunde dorești.

Referință : EP1025F5

EPILATOR ROWENTA FASHION ULTRA-COMPACT ȘI EFICIENT

Epilatorul Fashion, epilare eficientă într-un design compact.

Dispune de 24 de pensete special concepute pentru îndepărtarea de la rădăcină chiar și a celor mai mici fire de păr.

Cele două setări de viteză ale acestuia se adaptează perfect conturului corpului, iar bilele pentru masaj reduc sensibilitatea pielii.

Caracteristici tehnice/Comparare

Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Tehnologia capului de epilare Clasică  
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
Accesorii suplimentare incluse Periuţă pentru curăţare  
Zone compatibile Picioare şi corp  
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Putere 4,8  W
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Albastru  

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă. În figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor. Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru „zone sensibile”.

Nu. Aparatul nu poate fi folosit pe faţă şi, de altfel, nici pe piele cu răni, arsă sau iritată, pe zone sensibile (vene varicoase, aluniţe, semne din naştere) sau dacă suferiţi de afecţiuni ale pielii (cum sunt eczemele, inflamaţiile, acneea…).
Vă recomandăm să înlocuiţi plăcile pentru exfoliere după fiecare 3 utilizări.
Aparatul (în timpul folosirii) trebuie ţinut perpendicular pe piele.
Nu, este recomandat să folosiţi funcţia de exfoliere numai pe picioare.
După ce aţi folosit aparatul, curăţaţi pensetele folosind peria de curăţat. Pentru o curăţare mai amănunţită, curăţaţi pensetele cu o cârpă înmuiată în alcool, învârtind manual capul de epilare.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Recomandabil chiar înainte de epilare şi vă sfătuim să folosiţi în mod regulat o dată pe săptămână între şedinţele de epilare.
Cu o zi înainte de epilare, exfoliaţi pielea pentru a înlătura celulele moarte, ceea ce va elimina şi firele de păr cele mai fine. Faceţi epilarea întotdeauna pe pielea curată şi perfect uscată.
În niciun caz. Dacă pielea este prea alunecoasă, epilatorul nu va smulge corect firele de păr. Faceţi epilarea întotdeauna pe pielea curată şi uscată. Hidrataţi-vă pielea câteva zile după epilare.
Funcţia Vision luminează suprafaţa pielii, permiţând o mai bună vizibilitate a tuturor firelor de păr, chiar şi a celor mai fine, scurte şi deschise la culoare.
Este un lucru normal şi arată că firele de păr au fost smulse corect, însă petele vor dispărea repede. Aşadar, e de preferat să vă epilaţi seara. Dacă este necesar, aplicaţi o cremă calmantă după epilare.
Epilarea smulge firele de păr care se slăbesc şi uneori pot creşte sub piele. Pentru a evita acest lucru, trebuie să faceţi exfolieri regulate folosind accesoriul special pentru exfoliere al epilatorului, la două zile după epilare, de exemplu. De asemenea, la duş puteţi folosi o mănuşă de masaj sau un burete pentru a elibera firele fine. Amintiţi-vă să vă hidrataţi zilnic cu un lapte de corp sau o cremă potrivită… exceptând ziua epilării.