ROWENTA FOR ELITE Flower Love EP2832

Flower Love EP2832
piele fină şi catifelată timp îndelungat

Epilatorul Flower Love este soluția pentru a avea o piele catifelată și mătăsoasă atât pe față cât și pe corp. 24 de pensete special concepute pentru o epilare eficientă, pentru îndepărtarea de la rădăcină chiar și a celor mai mici fire de păr. Accesoriul special de precizie permite epilarea delicată, ultra-rapidă a feței, fiind ideal pentru epilarea zonei dintre sprâncene și de deasupra buzei superioare.

Referință : EP2832F0

EPILATOR ROWENTA FLOWER LOVE: EPILARE ULTRA-DELICATĂ PE FAȚĂ ȘI PE CORP

Epilatorul Flower Love îmbină rapiditatea epilării cu ultra-precizia și cu designul floral, stilat.

Dispune de 24 de pensete special concepute pentru îndepărtarea de la rădăcină chiar și a celor mai mici fire de păr.

Totodată, accesoriul de precizie este ideal pentru epilarea zonei dintre sprâncene și de deasupra buzei superioare, pentru o piele fină și mătăsoasă.

Cele două setări de viteză se adaptează perfect conturului corpului și al feței, iar bilele pentru masaj reduc sensibilitatea pielii.

Accesoriul pentru inițiere permite poziționarea aparatului pe piele la unghiul ideal pentru rezultate optime, iar capul de epilare detașabil și lavabil permite o igienă ireproșabilă și o curățare ușoară.

Caracteristici tehnice/Comparare

Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Tehnologia capului de epilare Clasică  
Pensete testate dermatologic    
Accesorii 2  
Accesoriu de precizie    
Accesoriu pentru începători    
Accesorii suplimentare incluse Periuţă pentru curăţare  
Zone compatibile Picioare, corp şi faţă  
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltaj 220-240  V
Putere 4,8  W
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Negru/roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă. În figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor. Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru „zone sensibile”.

Nu. Aparatul nu poate fi folosit pe faţă şi, de altfel, nici pe piele cu răni, arsă sau iritată, pe zone sensibile (vene varicoase, aluniţe, semne din naştere) sau dacă suferiţi de afecţiuni ale pielii (cum sunt eczemele, inflamaţiile, acneea…).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.