ROWENTA Handy Dry CV1330

Handy Dry CV1330
ULTRA-COMPACT ȘI PUTERNIC

Uscătorul de păr Rowenta Handy Dry oferă rezultate eficiente de uscare a părului și are un design ultra-compact. Datorită caracteristicilor și accesoriilor sale practice şi indispensabile, Handy Dry este un aparat de coafat esențial pentru uz zilnic și rezultate garantate.

Referință : CV1330F0

USCĂTOR DE PĂR ROWENTA: USCARE EFICIENTĂ, SIMPLU ȘI UȘOR DE REALIZAT

Datorită funcțiilor uşor de utilizat, performanței sale înalte și design-ului ultra-compact, Handy Dry este uscătorul de păr ideal pentru uzul zilnic.

Puterea de 1600 W permite o uscare rapidă și eficientă, iar cele două setări temperatură și viteză permit reglarea fluxului de aer și a temperaturii, pentru un control îmbunătăţit în timpul uscării părului.

Handy Dry este dotat cu funcții fundamentale intuitive, care fac din acesta instrumentul esențial pentru rutina ta zilnică de înfrumusețare.

Concentratorul permite o mare precizie a uscării până în cel mai mic detaliu, în timp ce jetul de aer rece fixează coafura și îi conferă rezistență îndelungată.

Cablul lung de alimentare asigură confort sporit în timpul utilizării, iar designul compact și inelul de agățare oferă multiple posibilități de depozitare fără efort.

Uscătorul de păr Rowenta Handy Dry: uscare eficientă a părului și design ultra-compact, pentru rezultate perfecte în fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 1600  W
Setări viteză/temperatură 2  
Înveliş grilaj Alte materiale  
Accesorii 1: Concentrator  
Tip motor DC  
Compact    
Inel de agăţare    
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/mov  

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.