ROWENTA Multiglam CF8361

Multiglam CF8361

SETUL COMPLET PENTRU COAFURI MULTIPLE, PLINE DE FARMEC

Setul de coafat Rowenta Multiglam este partenerul ideal pentru coafuri multiple, uşor de realizat cu cele 5 accesorii: accesoriu de îndreptare, accesoriu unic pentru volum, perie ceramică 38 mm, perie 20 mm şi concentrator. Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri, iar funcţia de uscare cu aer rece asigură fixarea coafurii după ce părul a fost uscat complet. Cele 2 setări pentru fluxul de aer şi temperatură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp.

Referință : CF8361D0

BeneficiiProdus

SETUL COMPLET PENTRU COAFURI MULTIPLE, PLINE DE FARMEC!

Cu setul complet pentru coafat Multiglam, te bucuri de o nouă coafură în fiecare zi, de la bucle voluminoase până la păr perfect îndreptat: Perie cu aer cald pentru îndreptare, pentru rezultate naturale şi strălucitoare printr-un gest simplu, Perie de 20 mm ideală pentru coafarea părului scurt şi finisaje, Perie ceramică de 38 mm pentru pentru bucle lejere şi strălucire maximă, Accesoriu unic pentru volum, perfect adaptat părului moale şi de lungime medie (dinţii pieptenului pătrund cu uşurinţă în păr la nivelul rădăcinii), Concentrator pentru uscare rapidă datorită fluxului de aer concentrat şi precis.

Uşor de folosit, aceasta îi conferă părului volum şi strălucire, datorită generatorului de ioni care împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos.

Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri, iar funcţia de uscare cu aer rece asigură fixarea coafurii după ce părul a fost uscat complet.

Cele 2 setări pentru fluxul de aer şi temperatură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 1200  W
Setări temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametru 20 şi 38  mm
Accesorii 1: Accesoriu de îndreptare, concentrator  
Accesorii 2: Perie ceramică 38 mm, perie 20 mm  
Generator de ioni    
Oprire automată 2  
Inel de agăţare    
Gentuţă    
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Ciocolatiu  
Altele Accesoriu pentru volum  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.