ROWENTA PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0

PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0
Usucă și coafează simultan, de la rădăcină până la vârfuri

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Compact îţi oferă rezultate profesionale chiar la tine acasă.
Datorită puterii mari de 800 W şi celor 2 trepte de temperatură şi viteză, îţi poţi stiliza părul uşor şi fără efort. Setarea pentru aer rece fixează coafura pentru rezultate de lungă durată.

Referință : CF9110F0

COAFARE UŞOARĂ CHIAR LA TINE ACASĂ!

Brush Activ' Compact îmbină perfect performanţa de uscare şi coafarea de calitate profesională.

Această perie rotativă extrem de uşor de utilizat înfăşoară automat firul de păr printr-o mişcare lină, părul fiind uscat şi stilizat în acelaşi timp, pentru un rezultat profesional.

Datorită puterii mari de 800 W obţii rapid şi uşor o coafură deosebită de fiecare dată, iar cu cele 2 trepte de temperatură şi viteză ai control perfect în timpul procesului de uscare.

Pentru rezultate de lungă durată, fixează coafura cu treapta de aer rece şi bucură-te de un look fermecător, în fiecare zi.

Designul simplu, extrem de intuitiv şi compact îţi asigură o experienţă plăcută şi un confort deosebit în utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 800  
Setări viteză/temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Funcții Încălzire, suflare și rotire  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametru 40  mm
Forma Rotundă  
Rotire automată    
Ergonomic/confort în utilizare
Rotire alternativă DA  
Inel de agăţare    
Înveliş perie    
Specificații tehnice
Voltaj 230  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Alb/mov  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.