ROWENTA PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0

PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0
Usucă și coafează simultan, de la rădăcină până la vârfuri

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Compact îţi oferă rezultate profesionale chiar la tine acasă.
Datorită puterii mari de 800 W şi celor 2 trepte de temperatură şi viteză, îţi poţi stiliza părul uşor şi fără efort. Setarea pentru aer rece fixează coafura pentru rezultate de lungă durată.

Referință : CF9110F0

COAFARE UŞOARĂ CHIAR LA TINE ACASĂ!

Brush Activ' Compact îmbină perfect performanţa de uscare şi coafarea de calitate profesională.

Această perie rotativă extrem de uşor de utilizat înfăşoară automat firul de păr printr-o mişcare lină, părul fiind uscat şi stilizat în acelaşi timp, pentru un rezultat profesional.

Datorită puterii mari de 800 W obţii rapid şi uşor o coafură deosebită de fiecare dată, iar cu cele 2 trepte de temperatură şi viteză ai control perfect în timpul procesului de uscare.

Pentru rezultate de lungă durată, fixează coafura cu treapta de aer rece şi bucură-te de un look fermecător, în fiecare zi.

Designul simplu, extrem de intuitiv şi compact îţi asigură o experienţă plăcută şi un confort deosebit în utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 800  W
Setări viteză/temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Funcții Încălzire, suflare și rotire  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametru 40  mm
Forma Rotundă  
Rotire automată    
Rotire alternativă DA  
Inel de agăţare    
Înveliş perie    
Voltaj 230  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Alb/mov  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.