ROWENTA Respectissim Liss & Curl SF7640

Respectissim Liss & Curl SF7640
ÎNDREPTARE PERFECTĂ SAU BUCLE FERMECĂTOARE, ŞI UN PĂR PROTEJAT DE LA RĂDĂCINĂ PÂNĂ LA VÂRFURI!*

Placa de păr Respectissim Liss & Curl asigură îndreptare perfectă dintr-o singură mişcare fără a deteriora firul de păr și un control digital al temperaturii de înaltă precizie, datorită ecranului LCD, pentru o protecție maximă. * Test efectuat pe rezistența la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franța / august 2012.

Referință : SF7640D0

PLACA DE ÎNDREPTAT PĂRUL RESPECTISSIM & CURL: STILURI INFINITE ŞI ÎNDREPTARE PERFECTĂ FĂRĂ A DETERIORA FIRUL DE PĂR*

Placa de îndreptat părul Respectissim Liss & Curl duce metodele de coafare la un alt nivel, oferindu-ţi de fiecare dată rezultate excepţionale pentru a te bucura de stiluri infinite şi un păr sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

Datorită sistemului exclusiv Straight Optimizer, părul este îndreptat perfect la temperatura de 170°C, fără a fii deteriorat.

Plăcile mobile asigură o presiune uniformă, puternică asupra şuviţei de păr, iar banda din silicon întinde uşor şuviţele de păr, completând astfel acţiunea de îndreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Sistem Pro Curling: datorită designului unic inspirat de la produsele din saloanele de înfrumusețare şi tehnicii profesionale, Respectissim Liss & Curl este aparatul ideal pentru a realiza cu uşurinţă bucle frumoase şi voluminoase, de la rădăcină până la vârfuri.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii între 130*C şi 230*C în funcţie de tipul de păr şi de coafura dorită.

Părul îşi păstrează fineţea şi strălucirea datorită generatorului de ioni ce reduce electricitatea statică şi învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

* Test efectuat pe rezistența la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franța / August 2012.

* Test efectuat pe rezistenţa la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franţa/august 2012.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ultra Shine Nano Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Sistem de ondulare    
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/150/170/175/200  °C
Funcţia Respect - setarea temperaturii la 170 °C    
Generator de ioni    
Afișaj LCD  
Timp de încălzire 30  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată DA  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/roz  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

Puteți continua să utilizați produsele dumneavoastră obișnuite, cum ar fi geluri de coafat, balsamuri de păr, spumă de păr etc. Sau, mai bine, utilizați produse de protecție împotriva căldurii, concepute special pentru bucle și îndreptare. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată placa de îndreptare a părului dacă ați aplicat un balsam relaxant pentru păr, deoarece vă poate deteriora grav părul.
Nu, dacă îl îndreptați cu o placă de îndreptat clasică. După șamponare, este nevoie de aplicarea unui balsam. Folosiți uscătorul de păr până ce părul este aproape complet uscat.
Puteți folosi placa de îndreptat părul Wet & Dry atât pe părul uscat, cât și pe părul ud.
Începeți întotdeauna cu firele de păr de dedesubt: începeți mai întâi de la bază, deplasați-vă pe lateral și finisați în față.
Evitați mișcările bruște în timp ce vă coafați; îndreptați fiecare secțiune o singură dată, într-o mișcare continuă. Repetați mișcarea dacă este necesar.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
• Coafură scurtă sau stratificată sau fir de păr subțire și fragil: plăci de îndreptat înguste sau normale.
• Păr lung (mai jos de umeri): plăcile late facilitează și accelerează procesul de îndreptare.
• Fir de păr gros, dezordonat, greu de îndreptat sau neîngrijit: plăci negre de îndreptat profesioniste.
Acestea sunt în principal destinate femeilor cu păr care este greu de îndreptat, ondulat, creț sau foarte lung. Cu acestea câștigați timp și obțineți rezultate excelente.
• Păr fin, fragil sau degradat: între 80 și 150°C.
• Păr normal, fin sau moale: între 150 sau 170°C.
• Păr creț, ondulat sau foarte creț: între 170 și 190°C.
• Păr de tip african sau cârlionțat: între 190 și 230°C.
Anumite modele au un sistem de reglare automată a temperaturii în funcție de tipul de păr și de aspectul acestuia.
Puteți folosi placa de întins părul Lissima pe păr lung, pe un păr de lungime medie și stratificat, precum și pentru tunsori scurte de tip bob.
Acest sistem permite plăcilor să se adapteze la grosimea firului de păr și de a rămâne permanent în contact cu firul de păr pentru o îndreptare mai eficientă.
Aceasta permite o adaptare automată la temperatura optimă în funcție de tipul de păr (cârlionțat, creț etc.) și de aspectul părului (sănătos, degradat etc.) pentru a-l proteja.
Acest tip de înveliș protejează în mod natural părul de efectele căldurii, conferindu-i strălucire.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.