ROWENTA VENTILATOR ESSENTIAL VU2110F0

VENTILATOR ESSENTIAL VU2110F0
Înaltă calitate, siguranță 100%, ultra compact

Înaltă calitate, siguranță 100%, ultra compact

Ventilatorul Essential este un produs compact și ergonomic ce oferă un flux de aer puternic și răcoritor, economisind în același timp spațiu fără a face rabat de la performanță. Datorită designului său compact acesta poate fi poziționat cu ușurință pe birou, noptieră sau pe orice altă masă din locuința ta. Produsul este prevăzut cu un grătar rezistent ce-ți oferă extra siguranță ocupând un spațiu redus.

Referință : VU2110F0

*Grile mai sigure - în comparație cu Standardul European în Siguranță EN60355-1 (2012)

*Fluxul de aer poate varia la +/-10% în funcție de model

BeneficiiProdus

Combinația perfectă între o dimensiune ultra compactă, un flux de aer răcoritor și siguranță extremă!

Essential Compact mixează perfect siguranța oferită de grilajul ultra rezistent cu un design compact menit să economisească spațiu acolo unde ai nevoie.

Fluxul de aer puternic generat de acest model de ventilator ergonomic și ușor de transportat oferă imediat o senzație de răcoare cu până la 20 m³/min**.

Fără a face vreun compromis în ceea ce privește performanța, ventilatorul Rowenta este ușor de așezat pe birou, noptieră sau orice altă masă din locuința ta.

Produsul dispune de două setări de viteză pentru a fi ajustat cu ușurință în funcție de necesitatea ta.

Caracteristici tehnice/Comparare

TIPUL PRODUSULUI
Tip Clasic  
Model Pentru masă  
Diametru 25  cm
Diametru (inch) 10''  
Înălțime maximă 0.45  m
Dimensiuni (LxÎxA) 0.38x0.45x0.13  m
PERFORMANŢA AERULUI
Rotaţie automată    
Orientare reglabilă    
Număr de palete 3  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3 viteze  
Mâner    
Ecran Nu  
FUNCŢII INTELIGENTE
Altele Grilaj de siguranță - protecție extremă chiar și pentru copilul tău  

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.